Sitenin Google'da çıkmaması

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi günler arkadaşlar.Kıramayacağım bir abim yeni açtıkları sitenin google aramalarında görünmediğini ve ne yapmaları gerektiğini sordu.Bu konuyu forumda araştırdım ancak siteye kod eklemekten falan bahsetmiş( siteyi kendileri yapmadığı için şifreler yok) başka bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.google.com/intl/tr/add_url.html
adresine girip, sitenizi ekleyin. Gerisi Google'a kalmış.
Bahsettiğiniz kodlar, sitenizi Google'da açtığınız hesabınıza tanıtmak ve sitenizi iyileştirmek, analiz etmenizi sağlaymak içindir. Eğer siteniz kaliteli değilse ve SEO dediğimiz teknikler kullanılmamışsa, ilk sıralarda çıkması zordur.
Yukarıdaki adresten sitenizi ekledikten birkaç gün sonra sitenizin adresini google'da aratın eğer siteniz görünüyorsa google sitenizi indekslemiş demektir ancak değerini yüksek vermediği için ilk sayfalarda çıkarmıyor demektir.

Arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim...Söylediği işlemi dün yapmıştım, hatta bugün de yaptım garanti olsun diye :idea: Ancak hala bir kıpırtı yok :)

Doğrulama kodunu index head tagları arasına veya siteye googlenin size oluşturmuş olduğu html şeklindeki dosyayı eklediniz mi eklemediyseniz kendinizi boşuna yormayın.
Sitenizi doğrulamanız lazım.

Hocam üsteki gibi önce google kaydetmek işe yarar. Fazladan olarak face twitter gibi sosyal sitelerde sitenizin linklerinin paylaşımı ve sosyal imleme sitelerinde paylaşımı(yemle , oyla gibi) ve hızlı index için http://www.imtalk.org/cmps_index.php?pa ... -Submitter adresinde linklerinizin (Top 100 ü seçin) paylaşımı size yarar sağlar. Ama bunları günlük olarak ve her gün bir ya da iki linkiniz için yapın. Yani mesela http://www.deneme.com sitenizdeki bagis.html sayfanızı bugun face,twitter,yemle,oyla gibi sitelerde paylaşın. imtalk.orgta top 100 de yayınlayın. bir iki ücretsiz dizinede ekleyin. bir iki haftaya kadar etkisi olur. Tabi bunlar sitenin durumuna, yapısına , kelimeye ve rakip sitelere göre değişir hocam.

hasari' Alıntı:
Doğrulama kodunu index head tagları arasına veya siteye googlenin size oluşturmuş olduğu html şeklindeki dosyayı eklediniz mi eklemediyseniz kendinizi boşuna yormayın.

Hocam bu doğrulama kodu veya google ın oluşturduğu html dosyası nerden alınıyo tam anlamadım :cry:

odabasalparslan' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Hocam bu doğrulama kodu veya google ın oluşturduğu html dosyası nerden alınıyo tam anlamadım :cry:
Sitenizi ekledikten sonra sizi hemen doğrulamanız için yönlendiriyor. Şuan eklediğinize göre bu site ismine tıklayın hemen altında doğrulama yolları gelecek. Bir yol seçin ve sitenizi yönergeler doğrultusunda doğrulayın.

@cansuyum, meb.k12.tr uzantılı siteler MEB tarafından frame içerisinde gösterilirler, bu nedenle sitenizin adresi gerçek bir adres değildir. Bahsettiğiniz ekleme işlemini yaptıysanız, yapacağınız fazla da bir şey yok. Bekleyeceksiniz.

Geri