siteyi yeni alana aktardım fakat bazı resimler görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nefes23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar meb.k12. tr dışında yeni bir host aldık. siteyi bu hosta aktardım fakat ana sayfadaki haber bandında bir resim hariç diğerleri görünmüyor? Türkçe karakterdenmi diye düşündüm ama türkçe karakter olmayanları da göstermiyor? problem ne olabilir?
http://www.bekirpehlivanoglu.k12.tr

hocam dosyları dreamweaver ın FTP seçeneğini göndererek atmayı deneyin.
bu arada tanıtım sunusu çok güzel olmuş;hangi programda yaptınız acaba?

resim uzantılarını ve tabiki kodlar içindeki uzantılarınıda küççük harflerle yeniden düzeltin. bunu DW içinde site kökünde bul ve değiştirle kolayca yapabilirsiniz. JPG jpg olursa tüm sorun düzelir...

Resim adreslerini nasıl belirtiyorsunuz. Örn, images/resim.jpg gibi mi yoksa ../images/resim.jpg mi ya da direk adres olarak mı yazıyorsunuz ?

tenten' Alıntı:
resim uzantılarını ve tabiki kodlar içindeki uzantılarınıda küççük harflerle yeniden düzeltin. bunu DW içinde site kökünde bul ve değiştirle kolayca yapabilirsiniz. JPG jpg olursa tüm sorun düzelir...

hocam haberler xml dosyasının içindeki resim uzantılarının hepsi jpg şeklinde.. resme sağ tık özellikler yaptığımda resmin uzantısı JPEG şeklinde görünüyor. resmi nasıl tekrar jpg şeklinde kaydedicem ki. paintte yada office picture managerde böyle bir seçenek yok zaten. direk JPEG var. anlamadım bu ne saçma bişey böyle..mebin alanında hiçbir sorun çıkmıyordu. burda niye böyle bir problem var?? kafayı yiycem??

Kronos33' Alıntı:
Resim adreslerini nasıl belirtiyorsunuz. Örn, images/resim.jpg gibi mi yoksa ../images/resim.jpg mi ya da direk adres olarak mı yazıyorsunuz ?

resimler/resim.jpg şeklinde hocam..

tenten' Alıntı:

hocam çok saolun.. bu yolla hallettim:) iyiki varsın bbnet :D

http://www.bekirpehlivanoglu.k12.tr/okulumuz hizmet standartları.doc

Kod:
Not Found

The requested URL /okulumuz hizmet standartları.doc was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache mod_fcgid/2.3.6 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.bekirpehlivanoglu.k12.tr Port 80

Hocam sitenizi gezerken bende bi hata buldum belki yararı olur diye paylaşmak istedim.Bağlantı verirken dosya isimlerinde boşluk kullanmak sorun yaratıyor....
Dosya ismini "okulumuz hizmet standartları.doc" yerine "okulumuz_hizmet_standartlari.doc" olarak değiştirirseniz sorun düzelir diye düşünüyorum...

buyuk kucuk harf olayina dikkat et, ozellikle uzantilarda da bu duruma dikkat etmelisin hocam. JPG ile jpg farkli dosya olarak algilar. iyi calismalar

nese1982' Alıntı:
http://www.hekimoglual.k12.tr site bu arkdaşlr çözemedim.cevp bekliyorum
siteniz tüm şablon ve scriptleri arguvanlisesi.k12.tr adresinden alıyor. bu alan adında ki sorunlardan sizin sitenizde etkilenecektir.
kendi alanınızda bu dosyaları oluşturup, şablon üzerinde değişiklik yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Geri