Sivas 2013-2014 BT Rehber Öğretmen Görevlendirilmesi Başladı

Kodla Büyü

ozgurseremet

Aktif Üye
Sivasta çalışan arkadaşlar görevlendirme başvuruları başladı. 16 Ağustos tarihine kadar süre vermişler umarım zamandan sıkıntı çıkmaz. Malum yeni atanacaklar il dışında tatilde olanlar vb. bir şekilde önlem alırlar umarım. Ayrıntıları Sivas MEM sitesini takip ederek öğrenebilirsiniz.

Müracaatlar, ekteki ilgi (b) yazıda belirtilen esaslar doğrultusunda, 05-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında Ek - 2 (Başvuru Formu) ile okul müdürlüklerine yapılacaktır. Okul müdürlükleri en 20 Ağustos 2013 Salı günü mesai bitimine kadar başvuru evraklarını Müdürlüğümüze teslim edeceklerdir.

Kaynak
http://sivas.meb.gov.tr/www/bilisim-tek ... icerik/336

Bu arada dersler zorunlu oldu BT Rehberliği olmaz diye düşünen arkadaşlar vardı, tereddütleri giderilmiş oldu.

Hocam bir şey sormak istiyorum. Kpss den iyi bir puan aldım Şükürler olsun. Biz atandığımızda Bilişim Rehber Öğretmenliği yapabiliyormuyuz acaba ? Amcam okul müdürü sen atanana kadar görevlendirme yapılabilir. 2. görevlendirme subat ayında subattan sonra sen Rehber öğretmen olursun diğer hoca kendi branşına geçer dedi öyle mi oluyor gerçekten

delikatliyam' Alıntı:
Hocam bir şey sormak istiyorum. Kpss den iyi bir puan aldım Şükürler olsun. Biz atandığımızda Bilişim Rehber Öğretmenliği yapabiliyormuyuz acaba ? Amcam okul müdürü sen atanana kadar görevlendirme yapılabilir. 2. görevlendirme subat ayında subattan sonra sen Rehber öğretmen olursun diğer hoca kendi branşına geçer dedi öyle mi oluyor gerçekten

Bende ondan bahsetmiştim özür durumu atamaları ve ilk atamalar var daha sonradan gelen kişilere süre geçtiği için beklemek zorunda kalıyor. " Bende Aralık 2010 da atanmıştım ve ikinci dönemi beklemiştim."

Süreç düzgün planlanmadığından dolayı bu tür sıkıntılar ortaya çıkıyor maalesef " Planlama yapılsada MEB genelde uymuyor ama" . Şu duruma göre ya görevlendirmeler erken yapılıyor ya da yer değiştirmeler ve ilk atamalar geç yapılıyor. Takdir sizin.

Teşekkür ederim hocam. Neyse ikince dönem bilişim Rehber öğretmeni oluuruz. Çok tuhaf değil mi Bilişimci var başka biri rehber öğretmenlik yapıyor saçmalık

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben şimdi İlçeye bağlı, belde köyünde çalışıyorum. İl merkezindeki okulları yazabilir miyim BTR için?
Veya ilçe merkezindeki okulları ?
Veya Beldedeki okulları ?
Mesela bizim ilçede 3-4 tane BT'ci var.Başka yok. O yüzden soruyorum yani. Tercih yapabilir miyim?
Merak ettim, köyden çıkabilir miyim diye ?

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben şimdi İlçeye bağlı, belde köyünde çalışıyorum. İl merkezindeki okulları yazabilir miyim BTR için?
Veya ilçe merkezindeki okulları ?
Veya Beldedeki okulları ?
Mesela bizim ilçede 3-4 tane BT'ci var.Başka yok. O yüzden soruyorum yani. Tercih yapabilir miyim?
Merak ettim, köyden çıkabilir miyim diye ?

Başvuru formunda istediğiniz okulları yazıyorsunuz zaten hocam, Ama o okulda en az bir bilişim teknolojileri sınıfı olması gerekiyor. Kendi okulunuzdaki derslere girdikten sonra görev verilen okulda Bt Rehber öğretmeni olarak çalışabilirsiniz diye biliyorum. Ama beldede ilçede veya il içinde nasıl bir düzen olur yanıltmak istemem. Sivas mem sitesinde ilgili belgeler var incelerseniz orada yazıyordur muhtemelen.

10bin bilişimci mezun işsiz gezerken bu işi 180 saat ile başka branşlara verenlerin ben ....

İnşallah hepiniz olursunuz.. Ancak bizim bölüm dışı başvurular neden sizin dikkatinizi çekmiyor ey atanmış öğretmenlerimiz. Kesin aranızda birkaç kişi vardır ama benim sözüm onlara değil. Kaçınız karşı çıktı bu duruma ? Bu durum sadece bizim hakkımız sınıfçıların vs değil. Yardım edin çünkü hepimizin sorunu bu. Etmiyorsanız da Allah görür.

18 eylül itibari ile görevlendirme onayları çıktı. Ayrıca eksik olan ve yeni atananlar için ek görevlendirme başvurusu başladı.

Geri