sivas formatörlük eylül-aralık çalışma planı istenmiş???

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar çalışma planı istemiş eğitici arkadaşlar tamam hazır varda üst yazıyla istemişler neye göre üst yazı yazacağız onu anlayamadım.

hocam memur diyosun güzel diyosunda hangi yazıya karşı gönderecez o da bana soruyor doğal olarak. :) ayrıca müdürünüzün adını yazarken başına uzman eklemişiniz ya ilk defa karşılaştım :) hocam raporlar için tşk ederim.

Uzman öğretmen olanların ünvanları kısaltılarak yazılması gerekiyor. memurunuzda hocam herhangi bir yazısı ilgi tutmasına gerek yok. bilgisayar sınav hizmetleri bölümüne gitmek üzere bir yazı hazırlasın. yazı içeriğine de okulumuz bt formatörü ....... ün eylül-aralık aylarına ilişkin çalışma planı yazımız ekindedir desin yeter.

Hocam çalışma planı isteğini nereden duydunuz? Bizlere o şekilde bir yazı gelmedi. Aylık çalışma raporları var onlarda zaten herkes kendi bölgesine göre mail adreslerine gönderiliyordu.

hocam dün ve bugün okul mail adreslerie mail çekilmiş. Ünal ve Hasan mail atmışlar. Ona istinaden gönderdik.

milkay' Alıntı:
hocam üst yazıyı memur hazırlayacak. sen dert etme her ihtimale karşı ben hem planı hemde raporları ekleyeyim.

Mehmet hocam gelen mailde eylül-aralık yani 2. dönem çalışma planı demiş ama siz 1. dönem yani ocak-haziran ı göndermişiniz bunun eylül-aralık olanı yokmu?

Geri