Sivas formatörlük ve bilinmeyenler

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
Selam arkadaşlar.
Bilgisayar bilişimden takip edebildiğimiz kadar bazı illerde formatörlük iptal edilmiş ve bu durum duyurulmuş.Sivasta formatörlük hakkında bilginiz var mı? başvurular alında ama şu aşamadan sonra neticeyi öğrenemedik. Milli eğitim müdürlüğünde durumla alakalı görüşebileceğim kimseyi bulamıyorum.

Norm fazlası duruma düşmek ve ek derste de sıkıntı olmaması için konu hakkında bildiklerimiz yazarsak , hepimiz için cok iyi olur.

maalesef ses soluk yok derste yok ya bu foruma sivastan hiçmi eğitici bağlanmaz :) bilqen bir arkadaş vardır belki durumu bekleyelim :(

kesinlikle belirsizlik bize zarar veriyor.
gecen senede 10 15 gün temmuzda bizi okula getirdiler ve resmen hakkımızı yendiler.

bu eğitici formatörler hiç ilgilenmiyor önemsemiyorlar.

Arkaaşlar Eğitici arkadaşımla görüştüm geçen perşembe taa geçen pazartesi valiliğe onay için gitmiş gelmesini bekliyoruz dedi. Cuma günü onayların çıktığını söyledi bi arkadaşım ama liste falan yollanmadı bügün bi daha arayacam bir şey öğrenirsem paylaşırım selamlar...

Ben de geçen hafta Cuma öğleden sonra görüştüm eğitici formatörlerle pazartesi valilik onayına gönderdik ama hala valilikten çıkmadı dedi. Başka biriyle görütüm Sivas'ta sanırım olurun çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş, Türkiye genelinde bir problem olduğu için beklemekteymiş sanırım. Dedim kardelşim ders programları belli olacak, artık olumlu olumsuz bi cevap verein dedim ama adamlarda haklı valilikte takılı kalmış şimdilik.

hayırlısı bekleyip göreceğiz umarım lehimize sonuçlanır yoksa sıkıntı büyük

Arkadaşlar eğitici arkadaşla görüştüm onaylar çıkmış bugün yazısı yazılmış yarın liste maillere yollanacamış hayırlı olsun iyi geceler...

kenan7138' Alıntı:
Arkadaşlar eğitici arkadaşla görüştüm onaylar çıkmış bugün yazısı yazılmış yarın liste maillere yollanacamış hayırlı olsun iyi geceler...

Allah razı olsun hocam haber verdiğiniz için.

valla arkadaşlar bugün ben okuldayken onay falan gelmedi fakat dün eğitici arkadaşın dediğini dediğini yazdım yukarıda. İsteyen olursa pm den numarasını atayım sizde arayın sorun.

Arkadaşlar okuldaki hzmetli arkadaş az evvel beni aradı formatörlük yazısı geldi, die.. Akşam üstü MEM e gittim, yazılar arasında senin formatörlük vardı dedi. Bilginize...

valla arkadaşlar ben 2 gündür günde 10 kere meb formatörleri arıyorum hiç
telefona bakmıyorlar.
onay yazısını görmeden hiç birşey diyemeyiz.
maşallah il formatörleride cok ilgili :P :P

Arkadaşlar onaylar bugün milli eğitime mail yoluyla geldi saat 17:00 gibi, Sivas'la da görüştüm asılları da postaya verilmiş...en az 15 saat derse girme karşılığında onaylar elinize ulaşacaktır1 -2 gün içinde

sivayseri' Alıntı:
Arkadaşlar onaylar bugün milli eğitime mail yoluyla geldi saat 17:00 gibi, Sivas'la da görüştüm asılları da postaya verilmiş...en az 15 saat derse girme karşılığında onaylar elinize ulaşacaktır1 -2 gün içinde

ders yoksa ne yapılacak peki

Hocam ben de bilerek yazdım 15 saat derse girmeleri karşılığında diye...Valilik onayında en fazla 15 saat dior, ama İl Milli eğitim müdürlüğünün gönderdiği yazıda ise an 15 saat diyor (branş öğretmenleri en az15, sınıf öğretmenleri en az 18)....Ben de alnalmış değilim nasıl oalcağını....

sivayseri' Alıntı:
Hocam ben de bilerek yazdım 15 saat derse girmeleri karşılığında diye...Valilik onayında en fazla 15 saat dior, ama İl Milli eğitim müdürlüğünün gönderdiği yazıda ise an 15 saat diyor (branş öğretmenleri en az15, sınıf öğretmenleri en az 18)....Ben de alnalmış değilim nasıl oalcağını....

hocam yazıyı bende okudum orada parantez içinde yazılmış en az 15 saatten kasıt branş öğretmenleri maaş karşılığı enaz 15 saat derse girmeleri gerektiğini belirtmiş. fakat formatör öğretmene en fazla maaş karşılığı ders verileceği açıkca yazılmış.

ozahit' Alıntı:
sivayseri' Alıntı:

hocam yazıyı bende okudum orada parantez içinde yazılmış en az 15 saatten kasıt branş öğretmenleri maaş karşılığı enaz 15 saat derse girmeleri gerektiğini belirtmiş. fakat formatör öğretmene en fazla maaş karşılığı ders verileceği açıkca yazılmış.

HAklısınız hocam bu konuyu yarın <ilçe MEMe açıklayayım onları da ikna edeyim.... :++: :++:

Arkadaşlar ikinci dönem onayları bugün çıkmış. Pazartesiye mail atacaklarmış herkese hayırlı olsun...

Geri