Sivas Formatörlük

Kodla Büyü
ne güzel hocam işte hep tatilimizi almasınlar diye konuşup duruyoruz ne güzel tatil yapabileceğiz daha ne olsun

milkay' Alıntı:
sivhatkol' Alıntı:
bu görevledirmeler neye göre yapıldı acaba
yarı yıl tatili hariç dediğine göre keyfe keder hocam :)

kimin keyfine göre anlamıyorum ki. 1 ocaktan 30 hazirana kadar yapılıyor. arada yarıyıl tatili neye göre hariç tutuluyor.
yap düzgünce 6 aylık görevlendirmeni ve bir iş yapacaksan da öğretmenin menfaatine göre esneklik yap. isteyen gelsin, istemeyen gelmesin tatilde.

icerha' Alıntı:
milkay' Alıntı:
sivhatkol' Alıntı:

kimin keyfine göre anlamıyorum ki. 1 ocaktan 30 hazirana kadar yapılıyor. arada yarıyıl tatili neye göre hariç tutuluyor.
yap düzgünce 6 aylık görevlendirmeni ve bir iş yapacaksan da öğretmenin menfaatine göre esneklik yap. isteyen gelsin, istemeyen gelmesin tatilde.

Şunu iyi bilin ki merkezde bulunan eğitici arkadaşlar da tahminim buna karşı çıkmıştır ancak bağlı bulundukları birimin başındaki kişiye laf anlatamamaktadırlar. Malum kişi kendince devletin mefaatini düşünüyor. Devletimiz o kadar aciz ki bu yönergeleri çıkaranlar bunu akıl edemiyor.

Haklısın hocam eğitici arkadaşların öyle düşümediğini biliyoruz. Malum kişi biraz da kendisi açısından devleti düşünse sözümüz olmayacak. Ama nafile işte

milkay' Alıntı:
icerha' Alıntı:
milkay' Alıntı:
sivhatkol' Alıntı:

Şunu iyi bilin ki merkezde bulunan eğitici arkadaşlar da tahminim buna karşı çıkmıştır ancak bağlı bulundukları birimin başındaki kişiye laf anlatamamaktadırlar. Malum kişi kendince devletin mefaatini düşünüyor. Devletimiz o kadar aciz ki bu yönergeleri çıkaranlar bunu akıl edemiyor.

icerha' Alıntı:
milkay' Alıntı:
icerha' Alıntı:
milkay' Alıntı:
sivhatkol' Alıntı:

Hocam malum kişi de kendince haklı. Şimdiye kadar devlete 5 kuruş faydası olmamış. Belki böyle faydası olacağını düşünüyor demekki.

iş kendi çıkarı olunca taaaaa ankara'ya torpil bulmaya gidiyor. Aslında devlete yapacağı en iyi fayda sağda solda torpil arayıp yerini korumaktansa okuluna dönmesi tüm SİVAS için hayırlı olur.

Sivas'ta isteyen BİTEFO yarıyılda çalışabilicek.
"Yarıyıl tatilinde çalışacak olan BİTEFO yarıyıl tatilinde yaptıkları çalışmayı rapor halinde düzenleyerek Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi yazıyla göndereceklerdir."

Doğru tek olunca gelcek elbette doğruya. ama yanlıştan dönmekte bir erdemdir.

milkay' Alıntı:
Doğru tek olunca gelcek elbette doğruya. ama yanlıştan dönmekte bir erdemdir.

Küçük bir sendikal kazanım oldu aslında. Üye olsak da olmasak da bu durumlarda emeği geçenlere teşekkür etmek lazım.

ya arkadaşlar forumda herkes dersler geri gelsin diye feryat ederken, sizler formatörlükte diretiyorsunuz. yoksa ben mi yanlış anlıyorum bu sözleri. biz öğretmeniz ve haklarımızı kullanalım. sonra da deniliyor ki hakkımız yeniliyor. biz bize verilen ara tatilde de okula gelip ekders istersek, daha çoookkkkk kullanırlar bizi.. hiçbir şey de değişmez, 8-17 düz memur gibi git gel..

smhs' Alıntı:
ya arkadaşlar forumda herkes dersler geri gelsin diye feryat ederken, sizler formatörlükte diretiyorsunuz. yoksa ben mi yanlış anlıyorum bu sözleri. biz öğretmeniz ve haklarımızı kullanalım. sonra da deniliyor ki hakkımız yeniliyor. biz bize verilen ara tatilde de okula gelip ekders istersek, daha çoookkkkk kullanırlar bizi.. hiçbir şey de değişmez, 8-17 düz memur gibi git gel..

hocam yazdıklarını ben üstüme almıyorum. daha önceki topiklere yazdıklarımıza bakarsanız derslerimizi ne kadar çok istediğimi anlarsanız. kusra bakmayın biraz alındım da.(Hiçbir BT öğretmeninin formatörlük gibi bir şeyi kabul edebileceğini düşünmek istemiyorum)

milkay' Alıntı:
smhs' Alıntı:

hocam yazdıklarını ben üstüme almıyorum. daha önceki topiklere yazdıklarımıza bakarsanız derslerimizi ne kadar çok istediğimi anlarsanız. kusra bakmayın biraz alındım da.(Hiçbir BT öğretmeninin formatörlük gibi bir şeyi kabul edebileceğini düşünmek istemiyorum)

milkay hocam söylediğinizde haklısınız. burda kabullenme yok ama şunu kabul edelim ki şuan formatörüz. bu durumda bari yarıyıl ve yaz tatilinde çalışıp çalışmamayı seçme hakkımız olsun.

hocam ben formatörlükten hiç hoşlanmayanlardanım, ama okul okul gezmemek için mecburen yapıyorum. ne güzel 2 hafta tatil verilmiş. diğer öğretmen arkadaşlarım istedikleri gibi ara tatil yapacakken boynu bükük duruma düşmek ve müdüre bağlı kalmak hiç hoşuma gitmiyor. yani ne güzel bir hak verilmiş, bazıları neden daha da zorluyorlar ki. yaz tatilinde de benzer şeyler oldu yanlış hatırlamıyorsam. meb'in isteği de biliyorsunuz, seneye hafta sonları bile bt sınıfını açmak. bırakın da biraz keyfini çıkaralım, müdüre eyvallahım olmadan çıkıp gideyim ya.. (müdürle herhangi bir problemim yok) başkalarına neden minnet edelim ki.. bazı arkadaşlar (herkes kendini biliyordur) şu soğukta evden çıkmaya neden bu kadar hevesli anlamıyorum.

Geri