yarı yıl tatili hariç dediğine göre keyfe keder hocamsivhatkol' Alıntı:bu görevledirmeler neye göre yapıldı acaba
milkay' Alıntı:yarı yıl tatili hariç dediğine göre keyfe keder hocamsivhatkol' Alıntı:bu görevledirmeler neye göre yapıldı acaba
icerha' Alıntı:milkay' Alıntı:yarı yıl tatili hariç dediğine göre keyfe keder hocamsivhatkol' Alıntı:bu görevledirmeler neye göre yapıldı acaba
kimin keyfine göre anlamıyorum ki. 1 ocaktan 30 hazirana kadar yapılıyor. arada yarıyıl tatili neye göre hariç tutuluyor.
yap düzgünce 6 aylık görevlendirmeni ve bir iş yapacaksan da öğretmenin menfaatine göre esneklik yap. isteyen gelsin, istemeyen gelmesin tatilde.
milkay' Alıntı:icerha' Alıntı:milkay' Alıntı:yarı yıl tatili hariç dediğine göre keyfe keder hocamsivhatkol' Alıntı:bu görevledirmeler neye göre yapıldı acaba
kimin keyfine göre anlamıyorum ki. 1 ocaktan 30 hazirana kadar yapılıyor. arada yarıyıl tatili neye göre hariç tutuluyor.
yap düzgünce 6 aylık görevlendirmeni ve bir iş yapacaksan da öğretmenin menfaatine göre esneklik yap. isteyen gelsin, istemeyen gelmesin tatilde.
Şunu iyi bilin ki merkezde bulunan eğitici arkadaşlar da tahminim buna karşı çıkmıştır ancak bağlı bulundukları birimin başındaki kişiye laf anlatamamaktadırlar. Malum kişi kendince devletin mefaatini düşünüyor. Devletimiz o kadar aciz ki bu yönergeleri çıkaranlar bunu akıl edemiyor.
icerha' Alıntı:milkay' Alıntı:icerha' Alıntı:milkay' Alıntı:yarı yıl tatili hariç dediğine göre keyfe keder hocamsivhatkol' Alıntı:bu görevledirmeler neye göre yapıldı acaba
Şunu iyi bilin ki merkezde bulunan eğitici arkadaşlar da tahminim buna karşı çıkmıştır ancak bağlı bulundukları birimin başındaki kişiye laf anlatamamaktadırlar. Malum kişi kendince devletin mefaatini düşünüyor. Devletimiz o kadar aciz ki bu yönergeleri çıkaranlar bunu akıl edemiyor.
Hocam malum kişi de kendince haklı. Şimdiye kadar devlete 5 kuruş faydası olmamış. Belki böyle faydası olacağını düşünüyor demekki.
milkay' Alıntı:Doğru tek olunca gelcek elbette doğruya. ama yanlıştan dönmekte bir erdemdir.
smhs' Alıntı:ya arkadaşlar forumda herkes dersler geri gelsin diye feryat ederken, sizler formatörlükte diretiyorsunuz. yoksa ben mi yanlış anlıyorum bu sözleri. biz öğretmeniz ve haklarımızı kullanalım. sonra da deniliyor ki hakkımız yeniliyor. biz bize verilen ara tatilde de okula gelip ekders istersek, daha çoookkkkk kullanırlar bizi.. hiçbir şey de değişmez, 8-17 düz memur gibi git gel..
milkay' Alıntı:smhs' Alıntı:ya arkadaşlar forumda herkes dersler geri gelsin diye feryat ederken, sizler formatörlükte diretiyorsunuz. yoksa ben mi yanlış anlıyorum bu sözleri. biz öğretmeniz ve haklarımızı kullanalım. sonra da deniliyor ki hakkımız yeniliyor. biz bize verilen ara tatilde de okula gelip ekders istersek, daha çoookkkkk kullanırlar bizi.. hiçbir şey de değişmez, 8-17 düz memur gibi git gel..
hocam yazdıklarını ben üstüme almıyorum. daha önceki topiklere yazdıklarımıza bakarsanız derslerimizi ne kadar çok istediğimi anlarsanız. kusra bakmayın biraz alındım da.(Hiçbir BT öğretmeninin formatörlük gibi bir şeyi kabul edebileceğini düşünmek istemiyorum)