nereden kontrol edebiliyoruz normlarıbiltek2007' Alıntı:Öhö, öhö!! Yani yakışmadı şu öksüzlük zamanımızda. Ben de öksüz kaldığımı yeni öğrendim zaten. Yarın müdürüme söyleyeceğim. Başka ilde Bölgede sadece ben fazlayım bir de. O da aslında bu dönem formatörlük istemedim diye olmuştur eminim. Arkadaşlara tavsiyem yeniden kontrol etsinler normları. Geçen hafta sorun yoktu. :'(
biltek2007' Alıntı:14 saat dersim var.
milkay' Alıntı:hocam ben 2 de saat derse giriyorum ancak kontenjan.meb.gov.tr de 16 saat gözüküyo. İdare iseterse oynama yapıyor isterse yapmıyor. norm fazlası olacağını da olmayacağını da idare belirliyor. Seneye okulumda ders seçimi yapılmadı. Yani 0 saat dersim var. ancak norm fazlası değilim.
sizide bekleriz sizsiz olmaz uhaha:mfk' Alıntı:hep beraber çayda çıra oynayacaksınız
Türkiye58' Alıntı:milkay' Alıntı:hocam ben 2 de saat derse giriyorum ancak kontenjan.meb.gov.tr de 16 saat gözüküyo. İdare iseterse oynama yapıyor isterse yapmıyor. norm fazlası olacağını da olmayacağını da idare belirliyor. Seneye okulumda ders seçimi yapılmadı. Yani 0 saat dersim var. ancak norm fazlası değilim.
peki hocam formatörlük olayı kaldırılırsa ne olacak ders seçilmediyse
milkay' Alıntı:Türkiye58' Alıntı:milkay' Alıntı:hocam ben 2 de saat derse giriyorum ancak kontenjan.meb.gov.tr de 16 saat gözüküyo. İdare iseterse oynama yapıyor isterse yapmıyor. norm fazlası olacağını da olmayacağını da idare belirliyor. Seneye okulumda ders seçimi yapılmadı. Yani 0 saat dersim var. ancak norm fazlası değilim.
peki hocam formatörlük olayı kaldırılırsa ne olacak ders seçilmediyse
büyük ihtimalle kaldıramazlar formatörlüğü. ancak benim aklımda şöyle bir soru işareti var. Eğer ki formatörlüğü istemezsem ne olacak? Cevap açık gibi duruyor. Her zaman eleştirdiğim bir şey olan bankamatik öğretmen durumuna düşeceğim.