Dün gelmişti hocam yazı ben tüm gelen yazıları inceledim ama şuan elimde yoktur eğer lazımsa yarın alıp paylaşabilrim.
Yazılardan anladığınız ne diye soracak olursanız;
1. Konu : Bu seneki formatörlük görevelendirmeleri diğer senelerin aksine 15 tatilde formatör öğretmenlere tatil edilmiştir, bu durum görevlendirme yazısında belirtilmiştir. Sebebi tatil yapmak isteyen formatör öğretmenlere karşı okul idaresinin sen formatörsün gelmek zorundasın diye diretmelerinin sonucu yapılan şikayetler.
2. Konu : Yeni formatörlük görevlendirmelerinde 15 tatilde formatör öğretmenlerin tatil yapabileceğinin belirtilmesi üzerine bu seferde okula gelecek yani çalışacak olan formatör öğretmenlerin ekdersinin yatırılıp yatırılması konusunda tereddütler oluşmuştur. Sanırım bu durum ilmem e bildirildiki dün yeni bir yazı göndererek açıklık getirmeye çalışmışlardır. Son gelen yazının içeriği;
Formatör olarak görevlendirilen öğretmenler 15 tatilde tatil yapabilir.
Farklı sebeplerden dolayı tatil yapmayacak formatör olarak görev yapacak öğretmenlerin ekdersleri yatırılacaktır. Fakat 15 tatil sürecinde ne yapacaklarının planını oluşturup göndermeleri gerekmektedir.
Yani tatil yapacak arkadaşlar yarın saat 5 ten sonra şartelleri kapatıp çıkabilir. Tatilde görevine devam edecek arkadaşların ise tatil süreci çalışma planı hazırlayıp ilmeme yazıya karşılık olarak göndermeleri gerekmektedir. Ben 6 aylık çalışma planından yararlanarak bir plan oluşturdum. yararlanmak isteyen arkadaşlar buyrun linki
http://www.bilgisayarbilisim.net/ok...ayar-ogretmeni-f28/15-tatil-plani-t59376.html
Yukarıda yazılardan kendi anladıklarımı ve uyguladığım yöntemi paylaştım. Yanlış anladığım yerler varsa düzeltin arkadaşlar.