Arkadaşlar oğlum Sivas Tıp'ı kazandı. İlk etapta yaptığımız araştırmalara göre Sivasta erkek öğrenciler için KYK yurt sorunu var. Özel yurtlarda da fiyatlar aylık 600-650 TL'den başlıyor. Samimiyetinize güvenerek yazmak ve sormak istediklerimi yazıyorum şimdi.
1- Tek maaşlıyım. KYK yurdu yedekten de olsa çıkma ihtimali var mıdır sizce? (Serbest gelirliler çok rahat bir şekilde bazı şeyleri kaçırdıkları için bu konuda şansımız olduğunu düşünmüyorum)
2- Özel yurtlar 10 aylık parayı peşin istiyorlar (bir miktar da depozito). Sivası bilen varsa hangi özel yurdu tercih etmeliyiz? Ya da özel yurt tercih etmeli miyiz?
3- Tedas, DSİ vb. misafirhanelerde tanıdığı olan varsa buralar için yardım edebilecek olan var mı aranızda?
4- Öğretenevi seçeneği çok cazip gelmiyor (Yatak ücreti sadece 35 TL)
Fikirleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler...
1- Tek maaşlıyım. KYK yurdu yedekten de olsa çıkma ihtimali var mıdır sizce? (Serbest gelirliler çok rahat bir şekilde bazı şeyleri kaçırdıkları için bu konuda şansımız olduğunu düşünmüyorum)
2- Özel yurtlar 10 aylık parayı peşin istiyorlar (bir miktar da depozito). Sivası bilen varsa hangi özel yurdu tercih etmeliyiz? Ya da özel yurt tercih etmeli miyiz?
3- Tedas, DSİ vb. misafirhanelerde tanıdığı olan varsa buralar için yardım edebilecek olan var mı aranızda?
4- Öğretenevi seçeneği çok cazip gelmiyor (Yatak ücreti sadece 35 TL)
Fikirleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler...