Siz Siz olun Colin's ten uzak durun !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sencal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sencal

Aktif Üye
Arkadaşlar sizsiz olun Colin's ten uzak durun hele hele indirimli ise ürün kesinlikle uzak durun!

Adamlar 2. ürüne %50 indirim diye satıyor fakat faturaya bi bakıyorsun indirim her iki ürünede paylaştırılmış ! totalde sorun yok fakat benim gibi 1. üründe sorun yaşadığında değişim veya iade istediğinde siz bu ürünü indirimli almışsınız diyor ve eksik iade ediyor ama ben 1. ürünü değil 2. ürünü indirimli aldım. Hadi iade ettiğimde kampanya bozuluyor, yerine farklı bir ürün almak istediğimde gene aynı dezavantaj var ! ve mağdurum :S

Şimdi 2 kot aldık diyelim tanesi 50 tl den. toplam 75 tl ye tuttu. sonra biz bir tanesini iade edip 50 tl geri alıp tek kotu 25 tl ye getirmiş olduk. firma 37.5 e satmak istiyordu. :) Hocam bunu yapanlar olduğu için sistemleri böyle tüm firmaların. Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın. Bunu yapanlar olduğu için sistem böyle diyorum.

:o

Bir de CASPER alacaksanız 40 kere düşünün sayın arkadaşlar !

Hocam o sorun genelde bütün markalarda var diye biliyorum..Kampanyalı ürünlerde değişim veya iade olmuyor..

hocam bende kot almıştım bahçe demirine takıldı yırtıldı bir şansımı deneyim dedim merkeze yolladılar 2 hafta içinde aradılar değişim kararı vermişler, aynı fiyatta istediğiniz kotu alabilirsiniz diye ben çok memnun olmuştum bu durumdan

indirim diyorlar bindirim uyguluyorlar... tüm firmalarda bu ayni...

Geri