Aynen katılıyorum...obsearchverim' Alıntı:Peki neden bu abuk subuk özellikler, gereksiz şeyler yüzünden her 10 senede en aşağı 1000 $ ödediğimiz sistemler çöpe gidiyor ve yeniden para ödemek zorunda kalıyoruz. Gelişmeye karşıyım arkadaş.
win 7 çıktı da ne oldu, 8 çıkacak da ne olacak? Hayatımıza çok büyük değişiklikler, kolaylıklar mı kattı. Bilgisayalarımız çok mu hızlı. Gereksiz özellikler, grafikler, animasyonlar vs. için fazladan bellek ve işlemci kullanımı gerekiyor, gözle görülür bir hız artışı göremiyoruz. Hızlı bir sistem, 1 yıl sonra ortalama, 2 yıl sonra yavaş bir sistem olarak kalıyor.
Ben böyle gelişmeye karşıyım arkadaş.
Bu durumdan hepimiz mustaribiz. Gelişim adım adım ilerlediğinden bazı yenilikler gerekiyor. Yeni ile bilikte bir çok sorun meydana geliyor bu sorunlar çözümleninceye kadar teknoloji eskimiş oluyor. Globalleşme ile birlikte sorunlarda artıyor, yeniliklerde. Artık bir bölgedeki yeniliği takip etmek yeterli gelmiyor. İletişim çağında yaşadığımız için bilgi ve teknoloji çok hızlı yayılıyor. Bununla birlikte tüketimde artıyor ve bizler çok hızlı tüketiyoruz zaten hızlı tüketim için bir çok kampanya var. Buna teşvik ediliyor.obsearchverim' Alıntı:Peki neden bu abuk subuk özellikler, gereksiz şeyler yüzünden her 10 senede en aşağı 1000 $ ödediğimiz sistemler çöpe gidiyor ve yeniden para ödemek zorunda kalıyoruz. Gelişmeye karşıyım arkadaş.
win 7 çıktı da ne oldu, 8 çıkacak da ne olacak? Hayatımıza çok büyük değişiklikler, kolaylıklar mı kattı. Bilgisayalarımız çok mu hızlı. Gereksiz özellikler, grafikler, animasyonlar vs. için fazladan bellek ve işlemci kullanımı gerekiyor, gözle görülür bir hız artışı göremiyoruz. Hızlı bir sistem, 1 yıl sonra ortalama, 2 yıl sonra yavaş bir sistem olarak kalıyor.
obsearchverim' Alıntı:Peki neden bu abuk subuk özellikler, gereksiz şeyler yüzünden her 10 senede en aşağı 1000 $ ödediğimiz sistemler çöpe gidiyor ve yeniden para ödemek zorunda kalıyoruz. Gelişmeye karşıyım arkadaş.