Sizce bu ürün nasıl? 2tb flash disk

Kodla Büyü
Sony dışında marka yok ki. O da 2.5" harddisk boyutunda.
Kingstonun anahtarlık tipindeki 16GB lık flashlarını da biliyoruz. Saniyede 3-4MB hızla yazıyor.

Bu kapasitelere çıkılacaksa okuma/yazma hızı çok önemli hale geliyor.
Teorik olarak 1TB USB 2.0 hızı ile flashı doldurmak 5MB/sn hızla yaklaşık 55 saat sürüyor. Okuma ise 15MB/sn hızla 18saat (1000000/5/3600=55.5555saat)

Şahsen böyle bir ürüne para vermezdim.

Belki kullananlar vardır. Memnunlarsa dosya yedeklemek için koca koca harici diskler yerine bunlardan alınabilir.

2.0 olmasaymış iyimiş :) diğer arkadaşın paylaştığı 1 TB 3.0 daha uygun geldi bana.. Payalaşım için teşekkürler

Arkadaşlar inanmayın böyle ilanlara tamamen para tuzağı. Alan birinde gördüm tam 1 tb gösteriyor. Ama en fazla 16 gb. Flash belleğin biçimlendirme ayarları ile oynayıp yüksek boyutlu gösteriliyor. Marka olayına da inanmayın. Birçok markanın kutusuna kadar aynısını üretiyorlar. Bilindik mağazalardan bilindik markaları alın, kampanyaları takip edin. 1tb flash bellekler için çok erken daha

Bu ürünlerden kullanıp da memnun kalan var mı aramızda? Varsa yorum yazarsa deneyimlerinden faydalanmış oluruz.

Re: Ynt: Sizce bu ürün nasıl? 2tb flash disk

64-128 gb gibi flash bellekleri sadece garantili faturalı tanınmış yerlerden alırım.
Daha yukarı kapasitelere kim ve neresi satarsa satsın, ilk tanıtımı kalite firmalarca yapılmadıkça inancım yok.
Bence sizde inanmayın.

Evet bunları duyduğumuz iyi oldu. :+1: Yoksa az kalsın ben de almayı düşünüyordum. Bana da biraz saçma gelmişti.

Geri