Sizce bu kadar beklememize değecek mi?(2013 İl dışı)

Kodla Büyü
geçen yıldan hallice olacaktır... çok parlak bir durum beklemeyelim, ama geçen yılki kadar da vahim olmaz herhalde.

Ben bu sene Konya'yı istemeyi düşünüyorum inşallah. İl içi atamalara baktığımda 74 bilişim teknolojisi öğretmeni yer değiştirmiş. Tabii bir kısmı meslek lisesi, bir kısmı ortaokuldan ortaokula ancak büyük kısmı ilkokuldan ortaokula olmuş. Bu tablo beni biraz endişelendirdi açıkcası. Ancak geçen seneye göre (bir çok il gibi Konya da hiç açılmamıştı) yine biraz okul olur diye düşünüyorum.

yok yaa bunlar muhterem adamlar verdikleri sözü tutarlar, gece 23:59 da olsa açarlar ama 19'unda açmış olurlar...

En azından il içi ile kapanmayan şehir merkezlerindeki açık okulları il dışına açmaları lazım. Bu açık okullar ya il içi yada ilk atama ile doldurulacak. İlk atama öğretmeni direk şehir merkezine verip elindeki kaç yıllık öğretmeni doğuda bırakmak hakkaniyet değil.

Bahadır1980' Alıntı:
Ben bu sene Konya'yı istemeyi düşünüyorum inşallah. İl içi atamalara baktığımda 74 bilişim teknolojisi öğretmeni yer değiştirmiş. Tabii bir kısmı meslek lisesi, bir kısmı ortaokuldan ortaokula ancak büyük kısmı ilkokuldan ortaokula olmuş. Bu tablo beni biraz endişelendirdi açıkcası. Ancak geçen seneye göre (bir çok il gibi Konya da hiç açılmamıştı) yine biraz okul olur diye düşünüyorum.
http://www.mebpersonel.com/yer-degistir ... 79671.html
Bu başlık Konyadaki son durumu görme adına işnize yarayabilir...(İL İÇ SONRASI DURUM)

benim merak ettiğim az yada çok açtılar eş durumunu ne yapacaklar sayın bakanımız il emri olmayacak fakat başka bir çözüm bulup mağduruyetleri engelleyeceğiz demiş acaba memur olarak başka kurum yada il-ilçe milli eğitimlerdemi görevlendirecekler acaba?

Geri