Yesil26' Alıntı:Önceki bilgisayarım toshibaydı süperdi ben de biliyorum toshiba 1 numara ama pahalı, dandik toshiba da çok dandik oluyor. gidip L500 e para vermem. aynı özelliklerdeki toshiba yaklaşık 3000 TL bakalım belkide toshiba u505 gibi birşey alırım
:+1: :+1: :+1: :+1:yozdogan' Alıntı:Ben Laptop'ta Asus'u tavsiye ediyorum sadece hocam...
hocam makinenizde hdd yuvası kaç tane??(iki tane istiyorumda bazı toshibalarda mevcut )dizzy' Alıntı:Hocam Samsung R620 3 hafta önce aldım.Su an onunla yaziyorum bu mesajı.
Fiyat/Performans olarak 1 numaralı laptop şu anda.
Tavsiye ederim.
HDD yuvası 1'den fazla olması durumunu ilk defa sizden duyuyorum. Açıkçası hiç dikkat etmemiştim. Yuva sayısı 1. 2 olan laptoplar nası oluyor? kasanın bayağı geniş olması gerek heralde. 17 inchin üzerinde olması lazımmustafayilmaz28' Alıntı:hocam makinenizde hdd yuvası kaç tane??(iki tane istiyorumda bazı toshibalarda mevcut )dizzy' Alıntı:Hocam Samsung R620 3 hafta önce aldım.Su an onunla yaziyorum bu mesajı.
Tavsiye ederim.
Ayrıca Toshibada Tecra Serisi :+1: :++:
Yeşil26 hocam birde bu makinenin fiyatı nedir??
hasari' Alıntı:Laptopun ömrü zaten iki senedir. O yüzden illaki pahalı olmasına gerek yok, ben olsam yaa asus alırdım yada samsung, şuan samsung kullanıyorum gayet iyi, memnunum yani.
mehmetbol' Alıntı::+1: :+1: :+1: :+1:yozdogan' Alıntı:Ben Laptop'ta Asus'u tavsiye ediyorum sadece hocam...
jemjemx' Alıntı:Yeni laptop aldım hoşuma gitti...
Qore 2 quad
ddr3 1066 Ram
500 gb HDD
win 7
Hp Pavillion Dv-7 2270 Us...
Ram ı ddr3 al anakartın da ona göre olsun...Benim tavsiyem
Hp değilde toshiba için bunu söylersen sana hakveririm. Gelişen teknolojiye parelel ilerlemek varken eski teknolojiye saplanıp kalmak niye. Her geçen gün teknoloji gelişiyor. Bu gün çok iyi olan bir bilgisayar yarın işe yaramayabiliyor. Eğer bu bilgisayarı kullanacak kişi bilgisayarcıysa bence sürekli sistemini yenilemek zorundadır. Zorundadır diyorum çünkü normal kullanıcılar gibi günde 10-15 dk değil, bilgisayarcilar birgünde bilgisayar başında saatlerini harcıyor.kafkas' Alıntı:hasari' Alıntı:Laptopun ömrü zaten iki senedir. O yüzden illaki pahalı olmasına gerek yok, ben olsam yaa asus alırdım yada samsung, şuan samsung kullanıyorum gayet iyi, memnunum yani.
İhtiyaca göre değişir bu durum. Bence hp ve toshiba daha uzun süre sorunsuz kullanılabilir. Diğer markalar da iyi olabilir tabi.
Ama ayrılabilecek bütçenin maksimum değerlerinde bir bilgisayar almak daha mantıklı kanımca.
hürmetler
ama para varsa en iyisini almak lazım.
tamamen katılıyorummehmetbol' Alıntı::+1: :+1: :+1: :+1:yozdogan' Alıntı:Ben Laptop'ta Asus'u tavsiye ediyorum sadece hocam...
Öle Büyük Felan değil hocam..dizzy' Alıntı:HDD yuvası 1'den fazla olması durumunu ilk defa sizden duyuyorum. Açıkçası hiç dikkat etmemiştim. Yuva sayısı 1. 2 olan laptoplar nası oluyor? kasanın bayağı geniş olması gerek heralde. 17 inchin üzerinde olması lazımmustafayilmaz28' Alıntı:hocam makinenizde hdd yuvası kaç tane??(iki tane istiyorumda bazı toshibalarda mevcut )dizzy' Alıntı:Hocam Samsung R620 3 hafta önce aldım.Su an onunla yaziyorum bu mesajı.
Tavsiye ederim.
Ayrıca Toshibada Tecra Serisi :+1: :++:
Yeşil26 hocam birde bu makinenin fiyatı nedir??
Bu arada R620'da Numerik tuş bölümü olması + bir özellik.