Sizce bu telefon alınır mı arkadaşlar.

Kodla Büyü

emine82

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar telefona acilen ihtiyacım var Samsung galaksi s3 mini la fleur görüntü itibariyle ilgimi çekti. Şu an sadece istanbulbilisim de var sizce almalı mıyım. Kafam çok karışık önerilerinizi de alabilirim.

Özellikler
Kamera 5 MP Kamera
Ekran Boyutu 4.0'' Ekran Boyutu
Bluetooth Bluetooth ile veri aktarımı
Telefon Boyutları (mm) 121.6x63x9.9 mm
RENK White (Beyaz)
Ekran HD Super AMOLED Dokunmatik ekran
Dahili Hafıza 8 GB Dahili Hafıza
İşletim Sistemi Android OS, v4.1 (Jelly Bean)
Ağırlık 111 Gr
FM Radyo Stereo FM Radyo
Video Kayıt 1080p HD video kayıt
Ekran Özellikleri 800x480 Piksel
İkinci Kamera 1.9 MP, 720p Video kaydı
Sms Var
Mms Var
Video Oynatıcı Var
MP3 Var
3G Var
Görüntülü Konuşma Var
Pil Türü Li-Ion 1500 mAh
GPRS Var
JAVA™ Var
Bluetooth Var
WAP Var
Ürün Açıklaması Pop Up Play,Samsung S Voice,Smart Alert,Dropbox (50 GB storage) Depolama

Ekli dosyalar

• Galaxy-S3-La-Fleur.jpg
    Galaxy-S3-La-Fleur.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 711
istanbul bilişim fiyatları genelde uygundur.Alınabilecek bir telefon.

hocam fiyat ne kadarmış, ekran süpermiş, ben 8160i kullanıyorum, tft plus ekran, memnunum, samsung çok güzel bir telefon, ama dikkat edilmesi gereken nokta garanti, firma kendisi mi veriyor garantiyi yoksa ithalatçı firma garantili mi? buna dikkat etmek gerekir, ürünün özellikleri güzelmiş...

al hocam yeğenime aldım... 1 gb lik rma le her programı çalıştırıyor..

Hocam bence 200-300 tl daha verip s3'ün kendisini almak daha mantıklı. Çünkü hem boyut hemde özellik olarak arasında çok fark var. Bende 2-3 gün önce s3 mini almaya karar vermiştim. teknosaya gittim önce s3 mini yi elime aldım inceledim, daha sonra s3 ün kendisini elime aldım. Arasındaki fark bariz belli oluyor. Bence sizde her ikisinide bir denemelisiniz. :idea:

akrep026' Alıntı:
hocam fiyat ne kadarmış, ekran süpermiş, ben 8160i kullanıyorum, tft plus ekran, memnunum, samsung çok güzel bir telefon, ama dikkat edilmesi gereken nokta garanti, firma kendisi mi veriyor garantiyi yoksa ithalatçı firma garantili mi? buna dikkat etmek gerekir, ürünün özellikleri güzelmiş...

769 tl hocam, istanbulbilisim garantisi ile tam anlamıyorum açıkcası :(

Orjinal' Alıntı:
Hocam bence 200-300 tl daha verip s3'ün kendisini almak daha mantıklı. Çünkü hem boyut hemde özellik olarak arasında çok fark var. Bende 2-3 gün önce s3 mini almaya karar vermiştim. teknosaya gittim önce s3 mini yi elime aldım inceledim, daha sonra s3 ün kendisini elime aldım. Arasındaki fark bariz belli oluyor. Bence sizde her ikisinide bir denemelisiniz. :idea:

Hocam, çok büyük bir telefon istemiyorum s2 yi kaçırdığıma çok pişman oldum ebat olarak oda hoşuma gitti ama üretimi yok sanırım

emine82' Alıntı:
akrep026' Alıntı:

769 tl hocam, istanbulbilisim garantisi ile tam anlamıyorum açıkcası :(

yukarıda belirtmiştim. ürün paralel ithalat yani kendileri ithal edip garantiyi de kendileri veriyorlar. bununla ilgili bir sıkıntın yoksa alınabilir.

Geri