Sizce hangi laptop?

Kodla Büyü
marka olarak ben olsam toshiba seçerim ama samsung hakkında da olumsuz bişey duymadım... tabi özelliklere bakılacak olursa samsung daha iyi görünüyor ama karar sizin.

Samsung yeni girdi heralde laptop sektörüne.. Şimdi çok denk gelmeye başladım. Samsundg un kasa rengi pek hoşuma gitmedi. Özelliklerini zaten siz de biliyorsunuz nedir- ne değildir... Ben olsam samsung un özelliklerinde Toshiba alır - işin içinden sıyrılırdım :) Karar vermek zor çünkü - bir tarafta toshiba - diğer tarafta da daha hızlı donanımlar var.

Sayın hocam ben samsung kullanıyorum.M430.
Alacağınız samsung bu sitede daha ucuz.bunu tavsiye ederim. Ben çok memnunum.
Toshibalarda markayada ekstra para verirsiniz.
Intelin sayfasından bakarsanız i5 işlemciyi tavsiye ederim.Turbo hız mevcut i5 işlemcide.

teşekkür ederim hocam işte toshibanın bi markası var ama genelde sağlam çıkıyorlar.
samsungda son olarak piyasa dda en iyi kendini gösteren markalardan birisi özellikle r580 kırımızı serisi çok iyi tutuldu.
şimdi toshiba i3 ken samsung da i5 ken toshiba almak biraz saçmalık geliyor ama yine de toshiba mı alsam diye soru işaretleri var kafamda :|

Merhaba arkadaşlar 700 TL param var. Intel Atom N450 (1.66 GHz 533 MHz 512K Single Core) işlemcisi olan Exper Style model bir notebook almak istiyorum. Sizler bunu bana tavsiye edermisiniz yada tavsiye edebileceğiniz başka bir notebook varsa yardımcı olursanız sevinirim.Göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden herkese teşekkür ederim.

sametplt1' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 700 TL param var. Intel Atom N450 (1.66 GHz 533 MHz 512K Single Core) işlemcisi olan Exper Style model bir notebook almak istiyorum. Sizler bunu bana tavsiye edermisiniz. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden herkese teşekkür ederim.

az daha para biriktir, exper falan hikaye

arkadaşım bence toshibayı seç çünkü laptop konusunda köklü bir marka ve fiyatı daha uygun ...

Tekrar söylüyorum hocalarım Toshiba, Sony için boşuna marka parası vermeyin. Lenova nedir diyenler olabilir, ben de IBM dir derim. Marka diyecekseniz IBM'den köklü marka mı olur.

Laptop kta marka kesinlikle önemli.Toshiba veya Asus öneririm.Asus Toshiba ya göre fiyatı daha uygun.Diğer markalarda aynı özellikteki laptoplarda asus veya toshiba daki performansı elde etmeniz pek mümkün değil.15 yıldır bilgisayar sektörü içindeyim.Uzun yıllar bilg şirketim vardı ve bütün laptopları kullandım test ettim.Asus,Toshiba derim.Dell hp fena sayılmaz.

arkadaşlar asus notebook alacacağım fakat bu ki ürün arasında kararsız kaldım özellikleri bakımında aynılar ama fiyatları farklı sizce hangisini almalıyım?
1-Asus K52JC-EX392V i5-460m 4GB 500GB 15.6''
2-ASUS K52JC EX392R, Core i5-460M, 4GB, 500GB, G310M, 15.6inç, Win7 Basic 64 Bit
Bide sizce bu notebooklar nasıl? asus kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.
hp pavilion dv6 alacaktım vazgeçtim ısınma problemi var diye asusa karar verdim napcam bilemiyorum?

Geri