sizce hangi notebook'u tercih etmeliyim?

Kodla Büyü
hocam vatan bilgisayarda HP modeli var i5 1350 lira onu tavsiye ederim...

Hocam bence ekran kartı 2 GB olsun, yani ikincisi, çünkü bildiğim kadarı ile notbook larda ram ve harddiski değiştirebilirsiniz ama ekran kartı değişmiyor ...

notebook'u bir arkadaşıma alacağız. bilgisayardan pek anlamayan biri.üzerinde orjinal işletim sisteminin olmaması çok sıkıntı olur mu sizce.Bilgisayarla birlikte verilen driverlar hangi işletim sistemi ile uyumludur.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus ... u2437.html
aynı bilgisayarı bir arkadaşım aldı dizaynı görünüşü baya iyi kibar bir model. Aliminyum gövdeli sağlam duruyor
ilkönce bunu begenmiştik ama işletim sistemi freedos olunca sıkıntı olabilir diye düşünüyor.

ecezehra' Alıntı:
http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus ... u2437.html
aynı bilgisayarı bir arkadaşım aldı dizaynı görünüşü baya iyi kibar bir model. Aliminyum gövdeli sağlam duruyor
ilkönce bunu begenmiştik ama işletim sistemi freedos olunca sıkıntı olabilir diye düşünüyor.

Hiçbir şey olmaz hocam free dos olması daha iyi siz kurarsınız windowsu birde boşuna para vermemiş olursunuz...

ecezehra' Alıntı:
hocam vatan bilgisayarda HP modeli var i5 1350 lira onu tavsiye ederim
hocam hiç hp kullanmadım. Bikaç kişininde memnun olmadığını duydum. hp kalite ve servis olarak nasıl?
Hocam ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum gayet güzel 6 ay kullanılmış 2. el olarak aldım hemde kullanımına göre değişir elbetteki her halt için kullandım...tavsiye ederim... ama hp lerde en çok rastlanan problem belli bir zaman ilerledikten sonra ekran sorunu yaşıyorsunuz o da çok bir problem oluşturacak durum değil 3. yılım daha yeni böyle bir problemle ara sıra denk geliyorum oda ekranı oynatınca geçiyor hemen...

kardeş madem laptop alacaksın.Toshiba al o kadar bütçen varsa.
hp ısınma ve işe yaramaz kasalarla milleti kazıklıyor.Dell yerinde servis palavraları ile milleti cezbediyor,asus az da olsa ısınma ve ses problemleri.
adam gibi i5 2450 series bir toshiba yada sony vaio al uzun yıllar derdin tasan olmasın.
saygılar

Hiçbir şey olmaz hocam free dos olması daha iyi siz kurarsınız windowsu birde boşuna para vermemiş olursunuz...
hocam kendime alacak olsam sorun değil.Alacağımız arkadş pek bilgisayardan anlamıyor.İlerde bi sıkıntı olsa kendi kendine format atamaz. o yüzden işletim sistemi olan bir ürün tercih ediyoruz.

Geri