Sizce hangisi arkadaşlar?

Kodla Büyü

safi6003

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.Eşimle kararsız kaldık ve bende size sormaya karar verdim.Mutfak dolapları ile ilgili seçim yapamadık sizden fikirlerinizi almak istiyorum.Sizce hangisi arkadaşlar?

1. seçenek

2.seçenek

3.seçenek

4.seçenek

5.seçenek

Arkadaşla bakıp karar verdik hocam :) 4. seçenek güzel hocam.

son ikisi aynı sanırım onlar banko hocam, yalnız yerleri tavsiyem büyük boy granit düşünün, hem siyah derz hem küçük boy güzel göstermemiş, bir de kahverengi tonu düşünüyorsanız, son ikide siyah görünen yerleri koyu kahverengi damarlı desen olarak düşünebilirsiniz.

netame' Alıntı:
son ikisi aynı sanırım onlar banko hocam, yalnız yerleri tavsiyem büyük boy granit düşünün, hem siyah derz hem küçük boy güzel göstermemiş, bir de kahverengi tonu düşünüyorsanız, son ikide siyah görünen yerleri koyu kahverengi damarlı desen olarak düşünebilirsiniz.
Teşekkürler hocam sağalun.

hocam eşimin göz kararı ve zevki, ilk iki seçenekten birisini düşünün. Eğer alacağınız beyaz eşyalar (buzdolabı, fırın v.s.) ankastra değil ise diğer seçeneklerde hoş durmazmış. Bir de beyaz renk ağırlıkta olunca lekeyi çok belli edermiş. Malum mutfak yemek yapılan bulaşığı kirlenme imkanı fazla olan bir mekan.
Benim görüşümde aynı şekilde 4. ve 5. çok beyaz göz yoruyor, ahşap görünümle beyaz renk ve doğru aydınlatma daha hoş bir görünüm kazandırır mutfağınıza.
Şimdiden hayırlı olsun, gülegüle kullanılsın inşallah...

temizlikten yana sıkıntı yoksa 5.seçenek çok şık

fakat eskitme denilen mobilya usulu kullanacaksanız 4.seçenek çok ho duruyor....

Geri