sizce % kaç ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaqwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sizce % kaç?

• %2,5+%2,5

Oy: 29 20.4%
  • %5+%5

Oy: 16 11.3%
  • %6+%6

Oy: 8 5.6%
  • %3+%3+ başbakan lütufta bulunur.

Oy: 19 13.4%
  • %2,5+%2,5 +60 tl seyyanen

Oy: 6 4.2%
  • %15+%15

Oy: 3 2.1%
  • babayı alırız

Oy: 61 43.0%

• Kullanılan toplam oy
    142
  • Anket kapatılmış .
%3+%3 yanına bir de çin malı kol saati alacak kadar ek ödeme :)

%5 ten fazla vermezler. bizim millette Allah razı olsun Akp den sayesinde birikmiş para aldık yoksa biz biriktiremezdik diye sevinecek, zammın az olması gözlerine batmıyacak

netame' Alıntı:
%3+%3+150-200 civarı da ek ödeme, vermezlerse de kendileri bilir

Naptın hocam bunu verirlerse devlet çöker! Milletvekili maaşlarını nasıl öderler sonra... :P
En fazla %3+%3, yetkili sendika bu teklifi havada kabul eder, diretmezler...

BTFormator' Alıntı:
netame' Alıntı:
%3+%3+150-200 civarı da ek ödeme, vermezlerse de kendileri bilir

Naptın hocam bunu verirlerse devlet çöker! Milletvekili maaşlarını nasıl öderler sonra... :P
En fazla %3+%3, yetkili sendika bu teklifi havada kabul eder, diretmezler...
Doğru hocam ben bir an öğretmenleri düşünerek yazdım, bize ek ödemeden atmaları lazım üç-beş hatırım kalır yoksa

bu anlaşmanın en kötü yanı 2 yıl sürecek olması iki yıl içinde ne zamlar gelir. %20 de alsak az olur ama veririler mi?

cesur yürek' Alıntı:
bu anlaşmanın en kötü yanı 2 yıl sürecek olması iki yıl içinde ne zamlar gelir. %20 de alsak az olur ama veririler mi?
Yılın 4. ayının başındayız gerçek enflasyon şimdiden %20 ye ulaştı. Gündem biraz daha karışsın elektrik-akaryakıt doğalgaza 2. zam dalgası başlayacak. Gelecek yılı da hesaba katarsak %50 ancak kurtarır. %5 ini şimdi verirler kalanı başka bahara.

Gelecek yıl bu vakitler benzin 10TL olacak ve biz hala memura ne zaman zam yapılacak onu konuşacağız :puhaha: :sleep:

Merkez bankasının 2012 yıl sonu enflasyon beklentisinin yaklaşık 8 olduğunu dikkate alır, son elektrik-petrol-gaz artışlarının etkisini de düşünürsek; sonucun %4 + %4 den aşağı olmayacağına inanıyorum. Ayrıca kamuoyunda artan tepkilerden dolayı öğretmenlere bir ek ödeme yapılacağı (100-150 TL aralığında) kanısındayım. Fakat hükümet kanadı masaya oturup % kaç teklifinde bulunacak çok merak ediyorum. Az sözleyip orta yolda buluşma düşüncesiyle hareket etmeye cesaret edemez gibi geliyor ama neye cesaret etmiyor ki. Ama allem edip küllem edip (başbakan çıkıp uzlaştırma kurulunun üstüne %0,5 de benden diyerek; "sanki uzlaştırma kurulu çok bağımsız hareket edebilecekmiş gibi") memuru ihya ettik diyecekler. Kamuoyuda vay hükümet memura şöyle zam yaptı, vay şu kadar birikmiş alacaklar diye yaygara çıkartıp susturmaya çalışacak çıkan sesleri. Bu arada en iyi ihtimalle bu olur, daha iyisi omaz diye tahmin ediyorum.

memur sen talepleri açıkladı bu sene için %16 + 120 taban aylık artışı + 310 tl ye yakın öğretmene ek ödeme

şimdi kaba bi hesap ile memur sen bizim maaşa ek 650 tl civarında zam istemiş oluyor eğer yanlış anlamadıysam

650 istediğine göre 300 350 arası bişey verirler mi dersiniz?
hayırlısı ya ben 150 den fazlasına ihtimal vermiyenlerdenim

Geri