Sizce teknolojiye ne kadar ayak uydurmalı!

Kodla Büyü

tuana1981

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şu şekilde "kullandığınız tv nedir", "kullandığınız cep telefonu nedir", "tabletiniz var mı" diye bir soru sormak için bu konuyu açmadım. Sorum şu; acaba hali hazırdaki teknolojiyi geçmeli miyiz, teğet mi geçmeliyiz yoksa ardından mı gidebilmeliyiz.
Bir de çevremizden; "sen bilişimcisin hala bu telefonu mu kullanıyorsun (ya da tv yi, ya da laptopu)" gibi söylemler sizin için önemli mi?

Herkes kendi işine bakıcak :D Kime de kullandığım eski telefondan en tvden :D Çok bilen alsın hediye etsin kullanayım.

ben kendi bindiğim dalı kesiyorum ve teknolojiden nefret ediyorum, keşke elektrik hiç icadedilmeseydi, ama olan olmuş bu yüzden öğretmenliğimizi hakkı ile yapabileceğimiz kadar takip etmeliyiz diye düşünüyorum.

insanlar netin artık kölesi olma eğiliminde malesef..... yok akıllı telefon , yok face , yok twit....

bir an bile elinden bırakmayanlar var

bu biraz ilgi, biraz merak, bolca BÜTÇE ile alakalı bir durum.
bazı insanların takıntısı vardır (tabi bütçesi de) muhakkak EN YENİSİNİ kullanmak ister
bazı insanların takıntısı vardır düzenini değiştirmek istemez pestili çıkana kadar her elektronik cihazını kullanır.
bazı insanların bütçe sorunu vardır değiştirmek istesede alamaz
bazı insanların israfa karşıdır, yenisine ihtiyaç duyana dek eskisini kullanır
bazı insanların merakı vardır, bütçesi olursa alır, olmazsa inceler bilgi sahibi olur ama alamaz.

bu sizin bakış açınıza göre değişen bir durum...

karinca_52' Alıntı:
insanlar netin artık kölesi olma eğiliminde malesef..... yok akıllı telefon , yok face , yok twit....

yakında afedersiniz tuvaletten tivit mivit atmaya da başlayacaklar diye korkuyorum :D

omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

yakında afedersiniz tuvaletten tivit mivit atmaya da başlayacaklar diye korkuyorum :D
twitter kullandığım söylenemez ama bu mesajı tuwaletten yolluyorum, ve her sabah tuvalete laptobumla gidiyorum, reçetemi yazabilecek varmı? :mrgreen:

çok pis bir alışkanık laptop olmadan tuvalete girince borcumu ödeyemeden çıkıyorum, bu konu yakında kitaplarda bigisayarın kullanıldığı alanlar konusunda yerini alır.
söyle bakalım ali bilgisayar hangi alanlarda kullanılıyor?
ali :
hastanede, hava alanlarında, iş yerlerinde, şey birde tuvalette öğretmenim. :mrgreen:

Geri