Sizce yıl ağustosda bilişim öğretmenliğine kaç kadro verilir

Kodla Büyü
moralinizi bozmak istemem hocam ama çoğu bilişimci norm fazlasıyken bizim bölüme hiç kadro açmamaları mümkün malesef...

keyfini kaçırmak istemem ama alsalar bile çok çok az olur. 200 kişi olmaz

1 kişi bile alınsa o ben olacağım diyip çalışın. alın puanınızı. gerisine karışmayın. hiç almama gibi bişey olacağını sanmıyorum. başarılar dilerim

iyi ki zamanında atanmışız...böte okuyan arkadaşlara sabırlar diliyorum...bizim zamanımızda böte revaçtaydı şimdi ise yerlerde...

bence normal memurluğa bakın arkadaşım. norm sorunu çözülene kadar atama sayısı çok düşük kalır. atansan da norm sorununu çekersin. bence memleketinde olmayı düşünüyorsan memleketinde yada yakın yerdeki memurluğa gir çok daha rahat edersin kafa olarak.

atama kaç olur tahminim yok ama teknoloji tasarıma alırlarsa - ki alacaklardır- hiç düşünmeden tek.tasarımı yazın. en azından norm sıkıntıları yok. yıllardır adı değişse de dersleri var.

evrim0626' Alıntı:
bence normal memurluğa bakın arkadaşım. norm sorunu çözülene kadar atama sayısı çok düşük kalır. atansan da norm sorununu çekersin. bence memleketinde olmayı düşünüyorsan memleketinde yada yakın yerdeki memurluğa gir çok daha rahat edersin kafa olarak.
:+1:

Geri