beşir atalay kimi isterse o olur
http://www.haber7.com/partiler/haber/1190652-erdogan-basbakanlik-icin-onu-isaret-ediyor
Ben de buna katiliyorum. Zaten nerdeyse cokecek olan ekonomiyi cari acigi kapatmak suretiyle duzelttigini beyan etti bu adam. Demekki keramet bu dangalakta. O kadar kelli gobekli bodur bakanlar kurulu calismis cabalamis cari acigi kurtaramamis bu cember sakalli ayinin oglu gelmis kurtarmis. E ne gerek var sandiga git oy kullan adam sec bi boka yarayan yok demek ki. Getirin bu iti ulkenin basina oldun bitsin.hakanotuken' Alıntı:Ekonomiden anlayan ve para ile işkisi iyi olan birisi olmalı... Ak parti tabanı tarafından onay gören birisi olmalı... Bu anlattıklarıma uyan en mantıklı kişi Rıza Sarraf.
Valla kardesim bu ülkede it demek artik bi iltifat. Nerde bi it görsem yukseliyo masallahhakanotuken' Alıntı:Adama neden it diyorsun halk bu adama hiç kızmadı ki, halk onayladı Rıza Sarraf iyi bir insan
hakanotuken' Alıntı:Davutoğlu oldu ama neden oldu hiç anlamadım. Gerçekten anlamak istiyorum, bu adamın hangi başarısı var gerçekten merak ediyorum. İflas eden dış politikanın mimarı olarak bence hiç başarılı değildi, partide daha başarılı çok insan vardı bence.