Sizde böyle misiniz? :lol:
Tıkla İzle.
Tıkla İzle.
Bu daha iyiymiş. :lol:netame' Alıntı:Bunun orjinali daha uzundur http://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
bazen daha beter olabiliyorum![]()
İstersen uyanma. :lol:cagdas' Alıntı::+1: şimdi daha erken fakat zil sesi derdi olmadan daha rahat uyanıyorum. çünkü çocuk 6 dedimi ayakta![]()
gece boyu 2 saatte bir ayaktayız hocam, her sabah 6'da da içtima var :cry: :lol:hasari' Alıntı:İstersen uyanma. :lol:cagdas' Alıntı::+1: şimdi daha erken fakat zil sesi derdi olmadan daha rahat uyanıyorum. çünkü çocuk 6 dedimi ayakta![]()
Olsun olsun, bunlar güzel şeyler.cagdas' Alıntı:gece boyu 2 saatte bir ayaktayız hocam, her sabah 6'da da içtima var :cry: :lol:
aynen tavsiye ederimhasari' Alıntı:Olsun olsun, bunlar güzel şeyler.cagdas' Alıntı:gece boyu 2 saatte bir ayaktayız hocam, her sabah 6'da da içtima var :cry: :lol:![]()
Bizde de bir cadı var. Aynı durumdayız.cagdas' Alıntı:aynen tavsiye ederimhasari' Alıntı:Olsun olsun, bunlar güzel şeyler.cagdas' Alıntı:gece boyu 2 saatte bir ayaktayız hocam, her sabah 6'da da içtima var :cry: :lol:
allah bağışlasın. kız çocuğunun tadı bir başkahasari' Alıntı:Bizde de bir cadı var. Aynı durumdayız.cagdas' Alıntı:aynen tavsiye ederimhasari' Alıntı:Olsun olsun, bunlar güzel şeyler.cagdas' Alıntı:gece boyu 2 saatte bir ayaktayız hocam, her sabah 6'da da içtima var :cry: :lol:![]()
ejdeharr' Alıntı:Saklayınca birde nerede olduğunu unutmak gerekli , bu da her akıllı insanın başarabileceği bir şey değil gibi görünüyor![]()