Sizde de oluyor mu?

Kodla Büyü

Mesut AKGÜN

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sizde de önbellek taşması oluyor mu?
Kısa süreli hafızamda sıkıntı var galiba üst üste verilen komutlarda karar veremez hale geliyorum.
Evin kapısını açacaksam okul aklıma geldiyse o an evin anahtarı yerine okuldaki odanın anahtarını çıkartıyorum veya tam tersi.
2 yaşındaki oğlum çığlık attığında veya huysuzlandığında konuşacağım kelimeyi unutuyor hiç bir iş yapamaz hale geliyorum.

Önbellek taşması değilde badsector oluşursa doktora git...Önbellek taşması ne ya.. gece gece icat çıkarma graham

duyu80' Alıntı:
Önbellek taşması değilde badsector oluşursa doktora git...Önbellek taşması ne ya.. gece gece icat çıkarma graham
mesaj çekme saati 14:50 hocam ne gece gecesi :)
Tatil zamanı geliyor hocam hepimiz için hayırlı geçer umarım
serin serin bir tatil :++:

Bu kadar stres sıkıntının üzerine yeterli sürede uyuyamıyor iseniz normaldir hocam. 2 yaşında bir junior ınız varmış, ona sarılıp herşeyi unutun.

An internal error occurred while showing an internal error!

çok sigara içiyorsanız kısa süreli bellekte unutkanlık ne yaptığını bilememe gibi rahatsızlıklar ortaya çıkıyor.Sigara kullanıyorsanız tabi.

kafanızda bazı sorunlar ve problemlere kafayı takmış olabilirsiniz.ve buda günlük hayatta odaklanamama sorununu ortaya çıkarır.

beyin sağlığı da olabilir erken bunama gibi ceviz balık gibi şeyleri tüketme alışkanlığı kazanıp düzenli bir spor yapıp stress atma aktivitelerine yer verseniz iyi olur zannımca.

-Sigara içmiyorum. :)
-Bazı şeyleri kafaya taktığım oluyordur. :?
-Spor yapmıyorum.
-Emeklilik için 31 yıl var. :verymad:
-Stres atma yada kendime vakit ayırma mümkün olmuyor maalesef. :cry:

Geri