Size göreHer Yöne En Uygun tarife?

Kodla Büyü
bimcell 10 tl 250 dk. bitince birdaha yüklelersin olur biter. 6 sn. bir hesaplama yapıldığından kısa konuşmalarda süreniz boşuna gitmiyor.

ben avea kamu kullanıyorum 500 dakika her yöne 3000 dakika avea içi be 1 gb internet var. 35 tl gibi bir ücret söz konusu. Her şey iyi güzel ama maalesef avea çekmiyor. :) Bende sorunu kim aramışa üye olarak çözdüm arayıp ulaşamayanın mesajı geliyor ben arıyorum...

bimcell 10 tl 250 dk. faturasız.

hattınıza 40 tl yükleseniz eğer 250 dk 1 ay dolmadan biterse hattaki 40 tl nizden 10 tl çekip aynı tarihte yine 1 aylık bir süreç başlıyor.

xodeda' Alıntı:
bimcell 10 tl 250 dk. bitince birdaha yüklelersin olur biter. 6 sn. bir hesaplama yapıldığından kısa konuşmalarda süreniz boşuna gitmiyor.

Sanırım 6sn muhabbeti sadece bimcell de var. Diğerlerinin ucuz tarifelerine aldanmayın. 60sn kuralı var onlarda. Hem istediğin kadar 250 dk alabiliyorsun.

mitto' Alıntı:
ben avea kamu kullanıyorum 500 dakika her yöne 3000 dakika avea içi be 1 gb internet var. 35 tl gibi bir ücret söz konusu. Her şey iyi güzel ama maalesef avea çekmiyor. :) Bende sorunu kim aramışa üye olarak çözdüm arayıp ulaşamayanın mesajı geliyor ben arıyorum...

bende dün bu tarifeye geçtim adı akıllı kamu(500 dk her yöne, 3000dk avealılarla, 2GB internet) %25 indirim uyguladılar 26 TL ye anlaştık.

heryöne 300 dk 12tl kampüslülerle 2000dk ama 2000dk yı hiç kullanmıyorum kampüslü kimse yok görüştüğüm.buna ragmen kullanamadıgım dk oluyor bazen.ev işi okul çocuk derken zaten konusmaya vakit yok

can61' Alıntı:
aveada şuan reklamlarda bir tarife var
1000 dakik her yöne + 4 gb internet 39 TL.
bana uıygun geldi
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... erIkili4GB

ya ben bu tarifedeyim, 4 gb internet yetiyor film falan yok zaten.
ancak bu tek fatura ödedim ve güncel faturam 52 tl gözüküyor. İndirimler yansımamış mı bilmiyorum. Muşteri hizmetlerini de aradım şıllık bir kadın çıktı beyefendi istioyrsanız kapatalım diye.
acaba 1 yıl söz verdik her ay 10 tl indirimi var onu yansıtmadan mı güncel anlamadım.
29 tl +(bu ay fatura indirimi 10 tl) (geçen ay fatura indirimi 10 tl)
çünkü bana söyledikleri 29 artı telsiz vergisi ödersin 1,3 falan demişlerdi.

fishbooone' Alıntı:
mitto' Alıntı:

bende dün bu tarifeye geçtim adı akıllı kamu(500 dk her yöne, 3000dk avealılarla, 2GB internet) %25 indirim uyguladılar 26 TL ye anlaştık.
nasıl anlaştınız hocam biraz açarsanız bizde faydalanalım :)

2 ay önce hattımı Vodafone Freezone taşıyıp
Her Yöne 500 Dakika + 1000 SMS + 1 GB İnternet -> 19TL tarifesine geçtim 26 yaşından küçük amca oğlunu kullanıcı olarak gösterdim sıkıntı olmadı.

şu anda sanırım bu tarife yok yerine şunu eklemişler ama bence buda çok uygun
Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet -> 25TL

mse' Alıntı:
can61' Alıntı:
aveada şuan reklamlarda bir tarife var
1000 dakik her yöne + 4 gb internet 39 TL.
bana uıygun geldi
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... erIkili4GB

ya ben bu tarifedeyim, 4 gb internet yetiyor film falan yok zaten.
ancak bu tek fatura ödedim ve güncel faturam 52 tl gözüküyor. İndirimler yansımamış mı bilmiyorum. Muşteri hizmetlerini de aradım şıllık bir kadın çıktı beyefendi istioyrsanız kapatalım diye.
acaba 1 yıl söz verdik her ay 10 tl indirimi var onu yansıtmadan mı güncel anlamadım.
29 tl +(bu ay fatura indirimi 10 tl) (geçen ay fatura indirimi 10 tl)
çünkü bana söyledikleri 29 artı telsiz vergisi ödersin 1,3 falan demişlerdi.
hocam bende aynı tarifedeyim numara taşıdığım için aylık 35 olacak demişlerdi banada. benimde güncel faturam 52 tl görünüyor. hesap kesim tarihini bekliyorum

forevertogether' Alıntı:
VADOFONE SUPER AVANTAJ 650 TARİFESİ
650 DK 23 TL
süper avantaj diye bir tarife bulamadım. 650 dk 25 tl var. Ben aveadayım tarifem bitti. Bu pazarlık yapanlar nasıl yapıyor öğrenebilir miyiz?

en iyisi bimcell çok konuşuyosan paket al 250 dk 10 tl paket bitince ay dolmasa da yenileniyor yani 500 dk konuşsan 20 tl
özellikle anne baba için çok konuşmuyolarsa genelde çocukları arıyosa 10 tl yükle paket almadan 100 dk 2-3 ay gider
biz 3 hattı geçirdik bimcell e toplamda 70-80 fatura düştü 20-25 e :idea:

ucamus' Alıntı:
fishbooone' Alıntı:
mitto' Alıntı:

hocam avea müşteri hizmetlerini aradım. adıma kayıtlı 3 hattım var dedım. 9 yıldır avea kullanıyorum dedım. kamu 300 plus tarifesindeydim ve indirim istedim. Ankara bölge müdürlüğünü bağladılar. size kamu 300 plus ta indirim yapamayız ama akıllı kamu tarifesine %25 indirim yapabiliriz dediler bende kabul ettim hocam. 12 ay taahhütle..

1000 dk heryöne + 4 gb internet = 29 tl (12 ay taahhüte) ama ilk 50 bin kişi idi sonra zam yaptılar 39 olmuş ilk haliyle baya bi avantajlıydı.

fishbooone' Alıntı:
ucamus' Alıntı:
fishbooone' Alıntı:
mitto' Alıntı:

hocam avea müşteri hizmetlerini aradım. adıma kayıtlı 3 hattım var dedım. 9 yıldır avea kullanıyorum dedım. kamu 300 plus tarifesindeydim ve indirim istedim. Ankara bölge müdürlüğünü bağladılar. size kamu 300 plus ta indirim yapamayız ama akıllı kamu tarifesine %25 indirim yapabiliriz dediler bende kabul ettim hocam. 12 ay taahhütle..

Bende 1 yıl %25 indirimli kullandım bu ayın 22 sinde bitti mail attım cevap bekliyorum. Bu arada aynı tarifeyi %50 indirimli kullanan varmış aradıklarında sıkı pazarlık yapcam yapmazlarsa vodafonaa geçeceğim.

Geri