xodeda' Alıntı:bimcell 10 tl 250 dk. bitince birdaha yüklelersin olur biter. 6 sn. bir hesaplama yapıldığından kısa konuşmalarda süreniz boşuna gitmiyor.
xodeda' Alıntı:bimcell 10 tl 250 dk. bitince birdaha yüklelersin olur biter. 6 sn. bir hesaplama yapıldığından kısa konuşmalarda süreniz boşuna gitmiyor.
mitto' Alıntı:ben avea kamu kullanıyorum 500 dakika her yöne 3000 dakika avea içi be 1 gb internet var. 35 tl gibi bir ücret söz konusu. Her şey iyi güzel ama maalesef avea çekmiyor. Bende sorunu kim aramışa üye olarak çözdüm arayıp ulaşamayanın mesajı geliyor ben arıyorum...
can61' Alıntı:aveada şuan reklamlarda bir tarife var
1000 dakik her yöne + 4 gb internet 39 TL.
bana uıygun geldi
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... erIkili4GB
nasıl anlaştınız hocam biraz açarsanız bizde faydalanalımfishbooone' Alıntı:mitto' Alıntı:ben avea kamu kullanıyorum 500 dakika her yöne 3000 dakika avea içi be 1 gb internet var. 35 tl gibi bir ücret söz konusu. Her şey iyi güzel ama maalesef avea çekmiyor. Bende sorunu kim aramışa üye olarak çözdüm arayıp ulaşamayanın mesajı geliyor ben arıyorum...
bende dün bu tarifeye geçtim adı akıllı kamu(500 dk her yöne, 3000dk avealılarla, 2GB internet) %25 indirim uyguladılar 26 TL ye anlaştık.
hocam bende aynı tarifedeyim numara taşıdığım için aylık 35 olacak demişlerdi banada. benimde güncel faturam 52 tl görünüyor. hesap kesim tarihini bekliyorummse' Alıntı:can61' Alıntı:aveada şuan reklamlarda bir tarife var
1000 dakik her yöne + 4 gb internet 39 TL.
bana uıygun geldi
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... erIkili4GB
ya ben bu tarifedeyim, 4 gb internet yetiyor film falan yok zaten.
ancak bu tek fatura ödedim ve güncel faturam 52 tl gözüküyor. İndirimler yansımamış mı bilmiyorum. Muşteri hizmetlerini de aradım şıllık bir kadın çıktı beyefendi istioyrsanız kapatalım diye.
acaba 1 yıl söz verdik her ay 10 tl indirimi var onu yansıtmadan mı güncel anlamadım.
29 tl +(bu ay fatura indirimi 10 tl) (geçen ay fatura indirimi 10 tl)
çünkü bana söyledikleri 29 artı telsiz vergisi ödersin 1,3 falan demişlerdi.
süper avantaj diye bir tarife bulamadım. 650 dk 25 tl var. Ben aveadayım tarifem bitti. Bu pazarlık yapanlar nasıl yapıyor öğrenebilir miyiz?forevertogether' Alıntı:VADOFONE SUPER AVANTAJ 650 TARİFESİ
650 DK 23 TL
ucamus' Alıntı:nasıl anlaştınız hocam biraz açarsanız bizde faydalanalımfishbooone' Alıntı:mitto' Alıntı:ben avea kamu kullanıyorum 500 dakika her yöne 3000 dakika avea içi be 1 gb internet var. 35 tl gibi bir ücret söz konusu. Her şey iyi güzel ama maalesef avea çekmiyor. Bende sorunu kim aramışa üye olarak çözdüm arayıp ulaşamayanın mesajı geliyor ben arıyorum...
bende dün bu tarifeye geçtim adı akıllı kamu(500 dk her yöne, 3000dk avealılarla, 2GB internet) %25 indirim uyguladılar 26 TL ye anlaştık.
fishbooone' Alıntı:ucamus' Alıntı:nasıl anlaştınız hocam biraz açarsanız bizde faydalanalımfishbooone' Alıntı:mitto' Alıntı:ben avea kamu kullanıyorum 500 dakika her yöne 3000 dakika avea içi be 1 gb internet var. 35 tl gibi bir ücret söz konusu. Her şey iyi güzel ama maalesef avea çekmiyor. Bende sorunu kim aramışa üye olarak çözdüm arayıp ulaşamayanın mesajı geliyor ben arıyorum...
hocam avea müşteri hizmetlerini aradım. adıma kayıtlı 3 hattım var dedım. 9 yıldır avea kullanıyorum dedım. kamu 300 plus tarifesindeydim ve indirim istedim. Ankara bölge müdürlüğünü bağladılar. size kamu 300 plus ta indirim yapamayız ama akıllı kamu tarifesine %25 indirim yapabiliriz dediler bende kabul ettim hocam. 12 ay taahhütle..