buğday Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 308 29 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar sizi en çok etkileyen kitabın ismi nedir. Ör: Dostoyevski Suç ve Ceza, Elif Şafak Aşk vb. Yani Sizde uzun yıllar etkisi olan tek kitabı soruyorum.
Arkadaşlar sizi en çok etkileyen kitabın ismi nedir. Ör: Dostoyevski Suç ve Ceza, Elif Şafak Aşk vb. Yani Sizde uzun yıllar etkisi olan tek kitabı soruyorum.
TheFalLen Aktif Üye Mesajlar 208 29 Aralık 2014 #2 Jose maria de vasconcelos- Şeker Portakalı, sekizinci sınıfta okumuştum, çok etkilenmiştim, ağladığım ilk kitaptır kendisi(Portuga öldüğünde )
Jose maria de vasconcelos- Şeker Portakalı, sekizinci sınıfta okumuştum, çok etkilenmiştim, ağladığım ilk kitaptır kendisi(Portuga öldüğünde )
ktektas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 29 Aralık 2014 #3 Avustralyalı aborjinleri anlatan "yüreğinin götürdüğü yere git".
zensu Aktif Üye Mesajlar 109 29 Aralık 2014 #4 Doğu'nun Limanları - Amin Maalouf, çook eskiden okumuştum yıllar geçmesine rağmen hala alıp okuduğumda beni etkileyen nadir kitaplardan
Doğu'nun Limanları - Amin Maalouf, çook eskiden okumuştum yıllar geçmesine rağmen hala alıp okuduğumda beni etkileyen nadir kitaplardan
bravehard2010 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,014 29 Aralık 2014 #6 Elif şafak " Aşk" khaled hosseini "Bin muhteşem güneş" aklıma gelenler
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,774 29 Aralık 2014 #7 Kitap Tiryakiliği-İbrahim ÜNAL Beni kitap okumaya sevk eden, kitap kurdu yapan kitaptır..
badem85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 535 29 Aralık 2014 #8 zülfü livaneli - serenad elif şafak - baba ve piç steinbeck - gazap üzümleri