sizin dilekçelerde ne yazıyordu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sunsuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sunsuli

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım(en azından katılmaya çalışıyorum :D )ben bugün dilekçeye imza attım. Fakat bu ne dedim :o neler yazıyordu :o yaaw bu ne dedim. sizin dilekçelerde neler yazıyor yada bu dilekçenin tam metni sizde varmı. yoksa benimi kandırdılar.
Not:Dilekçenin tam metnini hatırlamıyorum ama bilmem yüksek bütçeli projeleri ve devam eden projeleri alacağım eğitim sonrası devam ettireceğim ..............diye bir şeydi. Sizinkiler nasıl.yardımcı olursanız sevinirim.[/u][/b]

valla ben kendim yazdım. sınavı kazandım. görevlendirme istiyorum. Mevcut eğitici formatörlerin hak ve sorumluluklarına sahip olmak istiyorum diye

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
.......

Bakanlığımızın şahsıma yaptığı ve yapacağı yüksek maliyetli yatırımlar, devam etmekte olan projeler üzerine aldığım ve alacağım eğitimlerden kazandığım ve kazanacağım bilgi birikiminin gereği ve hizmetin sürekliliği esasıyla, Bakanlığımız, yerime bir başka öğretmeni görevlendirinceye kadar görevimde kalacağımı, kazanmış olduğum bilgi birikimini ve deneyimimi görev yaptığım ilde eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması konusunda kullanacağımı kabul ve taahhüt ederek, eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenlik görevini kabul ediyorum.

T.C. KİMLİK NO : TARİH :
ADRES : ADI VE SOYADI:
İMZA :

ben bunu imzalamadım. Sadece ilçe eğitici formatörü olmak isityorum gereğini yapın okdaar zaten bu işte pek sarmadı denge tazminatı konusundan sonra neyse 1 temmuza kadar hayat tecrübesine devam

iyi akşamlar. "Bakanlığımız, yerime bir başka öğretmeni görevlendirinceye kadar görevimde kalacağımı" bu ibareye takıldım değerli arkadaşlar. Acaba mayıs döneminde tayin isteyemeyecekmiyiz? İl dışı. Bildiğim görevlendirmeler tayine engel olmuyor ama bu ibare neyin nesi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. SAYGILAR

Benim imzaladığım dilekçede bunlar yamıyordu.
görev yerimi ve ebitefo görevini kabul ettiğimi yazdım imzaladım.
Bu dilekçeyi önüme koysalardı da asla imzalamazdım.
denge tazminatı meselesi çözülmemişken ve ne olduğunu tam olarak bilmediğim bi konuda
yerime bi başkası gelene kadar diye
bi dilekçeyide imzalamazdım.

başka bir açıdan da bakıldığında bu görevlendirme. görevlendirme de tayine engel değil deniyor. Her şey muallak. Bu görevlendirmeyi yapanlar bile tam olarak vakıf değil konuya.

SON NOT= BU GÖREVLENDİRME TAYİN ROTASYON VB. ÖZLÜK LE İLGİLİ HİÇBİRŞEYİ ENGELLEMEZ YADA YARDIMCI OLMAZ. EĞİTİCİİLİK SADECE EĞİTEĞİN BAZI PROJELERİ UYGULAMAK İÇİN ÇALIŞTIRDIĞI ÖĞRETMEN TOPLULUĞUDUR. SPEKÜLASYON OLMAMASI İÇİN SINAV YAPILDI VE 2 YILDA BİR YAPILACAKTIR.

raco38' Alıntı:
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
.......

Bakanlığımızın şahsıma yaptığı ve yapacağı yüksek maliyetli yatırımlar, devam etmekte olan projeler üzerine aldığım ve alacağım eğitimlerden kazandığım ve kazanacağım bilgi birikiminin gereği ve hizmetin sürekliliği esasıyla, Bakanlığımız, yerime bir başka öğretmeni görevlendirinceye kadar görevimde kalacağımı, kazanmış olduğum bilgi birikimini ve deneyimimi görev yaptığım ilde eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması konusunda kullanacağımı kabul ve taahhüt ederek, eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenlik görevini kabul ediyorum.

T.C. KİMLİK NO : TARİH :
ADRES : ADI VE SOYADI:
İMZA :

Ne yani şimdi yerinize başka birini görevlendirene dek orada mı kalacaksınız. Böyle saçmalık olur mu? Nasıl ki kanunlar anayasaya aykırı olamazsa dilekçeler de görevlendirme esaslarına aykırı olamaz. Nihayetinde bu bir görevlendirmedir ve her 6 ayda bir yapılır. Formatör görevlendirmelerinde esas olan istektir. İstemediğiniz sürece görevlendirilemezsiniz. Önünüze konulan her dilekçeye imza atacaksanız işiniz iş.

Ben dilekçemi kendim yazdım. Falan puanı alarak ilçede falan sırada yer aldım. Uygun gördüğünüz takdirde görev almak istiyorum şeklinde. Formatörün görev ve sorumluluklarını belirleyen hususlar belli iken dilekçede bunlara değinmeye ne gerek var?

Bir de anlamadığım başka bir şey var. Bakanlık görevlendirmeyle ilgili olan yazıyı MEM lere niye gönderdi. Madem ki MEM ler kendi bildiklerine göre görevlendirmeler yapacaktı. Kendi kafalarına göre dilekçeler kaleme alıp bunları imzalatacaklardı. :x Niye gönderdi?

Valla arkadaşım benim için bir sakıncası yoktu ve imzamı attım. Ben bu işi seviyorum ve yapmak istiyorum. Ha sen bu bana uymaz dersen onada saygı duyarım o zaman sende kabul etmezsin olur biter. Bunu tartışmanın da gereği yok bence

raco38' Alıntı:
Valla arkadaşım benim için bir sakıncası yoktu ve imzamı attım. Ben bu işi seviyorum ve yapmak istiyorum. Ha sen bu bana uymaz dersen onada saygı duyarım o zaman sende kabul etmezsin olur biter. Bunu tartışmanın da gereği yok bence

Ben de dilekçeme şöyle yazdım. "Her ne kadar bu işten tiksinsem de kabul ediyorum."

Geri