slideshow maker programında

Kodla Büyü

yamandogan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
web sayfası için foto galeri oluşturdum bir kaç tane ayrı slaytlar.web sitesine atmak için hepsinde " thumbs , slides , res fs_aux " gibi dosyalar oluşturuyor program kendisi.web sayfası klasörüne bu şekilde attığımda çalıştırıyor foto galeriyi ama ikinci bir slayt için aynı klasörleri atamıyorum isimler aynı olduğu için yeni dosya oluşturduğumdada slaytı açmıyor ne yapmak gerekli acaba

hocam ozamanda foto galeri açılmıyor..başarılarımız diye bir dosya oluşturup oraya ayrı ayrı futbol masa tenisi gibi klasörler oluşturdum ama bu seferde slaytları açmıyor

hocam slide show için çok kullanışlı ve güzel bir program olan Aneesoft 3D Flash Gallery programını indirip kurabilirsin. direk swf olarak kaydedip sitene yükleyebilirsin.

Hocam resimleri aldığın klasörün adı neyse o adda klasör ve dosya oluşturuyor. Resimleri aldığın klasörün adını değiştirin. Dosya adını değiştirmek içinse Publish kısmında dosya adı var.

Hocam bu programda direkt swf olarak kaydedebiliyor olmazsa o özelliğini kullanın ben şimdiye kadar hep swfli yaptığım icin aklıma başka birşey gelmiyor

dediğin olayı bende kullanıyorum

1. fla dosyasından xml dosyasının adını değiştirmen lazım.
2. xml dosyasında resimleri aldığı klasör adını değiştirmelisin.

kolay gelsin

Geri