botecii00 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 15 Şubat 2014 #1 6.sınıflara Small basic anlatmayı düşünüyorum kaynak bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Öğrenciler için ilgi çekici olur mu tereddüt yaşıyorum.
6.sınıflara Small basic anlatmayı düşünüyorum kaynak bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Öğrenciler için ilgi çekici olur mu tereddüt yaşıyorum.
B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 367 15 Şubat 2014 #2 botecii00' Alıntı: 6.sınıflara Small basic anlatmayı düşünüyorum kaynak bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Öğrenciler için ilgi çekici olur mu tereddüt yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... kaynak bulmakta sıkıntı çıkmaz Small Basic anlatmak isteyenler buradaki kaynakları kullanabilirler. 5. ve 6. sınıf düzeyine uygun olarak anlatılmıştır.... Microsoft small basic programını indirmek için tıklayınız.
botecii00' Alıntı: 6.sınıflara Small basic anlatmayı düşünüyorum kaynak bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Öğrenciler için ilgi çekici olur mu tereddüt yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... kaynak bulmakta sıkıntı çıkmaz Small Basic anlatmak isteyenler buradaki kaynakları kullanabilirler. 5. ve 6. sınıf düzeyine uygun olarak anlatılmıştır.... Microsoft small basic programını indirmek için tıklayınız.
botecii00 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 15 Şubat 2014 #3 basit kod arıyorum hocam bunlar biraz üst düzey öğrenciler bir saatte bunları yetiştiremez
Dağcı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 15 Şubat 2014 #4 bizim okuldaki öğrenci kapasitesini düşününce small basic ağır geleceğini düşündüğümden ben scratch anlatmayı düşünüyorum
bizim okuldaki öğrenci kapasitesini düşününce small basic ağır geleceğini düşündüğümden ben scratch anlatmayı düşünüyorum
Dağcı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 15 Şubat 2014 #5 hocam burda anlatımı var basit kodlar bulunur Ekli dosyalar Introducing Small Basic_TRK.rar Introducing Small Basic_TRK.rar 2.6 MB · Görüntüleme: 72
Dağcı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 15 Şubat 2014 #6 Kaplumbağaya altıgen çizdirme Turtle.TurnLeft() For i=0 To 5 Turtle.Move(100) Turtle.Turn(60) EndFor
Dağcı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 15 Şubat 2014 #7 Kaplumbağaya dikenli altıgen çizdirme kodları Turtle.TurnLeft() For i=0 To 5 Turtle.Move(50) Turtle.Turn(-70) Turtle.Move(20) Turtle.Turn(140) Turtle.Move(20) Turtle.Turn(-70) Turtle.Move(50) Turtle.Turn(60) EndFor
Kaplumbağaya dikenli altıgen çizdirme kodları Turtle.TurnLeft() For i=0 To 5 Turtle.Move(50) Turtle.Turn(-70) Turtle.Move(20) Turtle.Turn(140) Turtle.Move(20) Turtle.Turn(-70) Turtle.Move(50) Turtle.Turn(60) EndFor