Sms şikayet eden varmı

Kodla Büyü

SoftGe

Süper Üye
Süper Üye
Bu sms gönderme işi bu aralar başladı yine bana. Azıttılar iyice birini şikayet ettim bugün. Şikayet edip de sonuç alan varmı acaba.
Bu ara sms lerin artmasından dolayı sanki bundan bir iş çıkmıyor diye düşünmeye başladım.

Hemde kaç sefer şikayet ettim. 3 ay önce yaptığım şikayette bile halen "yeni kayıt" açıklaması yer alıyor. Gümrük Bakanlığına şikayet başvurusu yaptım, çok şikayet var yetiştiremiyoruz, sms lerle birlikte gönderilen gönderim listesinden çıkmak için gerekli işlemleri yapın vs. vs. şeklinde tavsiyede bulunur bir cevap verdiler. Bimere yazdım, şikayetim Gümrük Bakanlığına gitti aylardır halen cevap vermediler. Kısacası yapanın yaptığı yanına kar kalıyor ülkemizde. Şikayetle falan hiç uğraşmayın anca sinir olursunuz benim gibi, olan kendinize olur başka kimseye hiçbirşey olacağı yok.

Sms sikayetlerinden bir is çıkmıyor ama biz şikayetimizi yapalim, belki biri sıkılır bunalir da gereğini yapar. Bu aralar telfon kazandiniz vs. Diye de mesajlar geliyor, 3 gun icinde alin falan diye.

anlaşıldı bu işten kurtuluş yok gibi,
yasa çıkmadan önce sms yüzsüzlerini bir site üzerinden teşhir etmeyi bile düşünmüştüm,
zaten alışverişi kesiyorum.
acaba böyle bir site yapsak işe yarar mı?
il il sms yüzsüzleri

etkili bir yol biliyorum.
çok kullanılan tavsiye edilen bir yol değil.

1 Yol :yasal her türlü şikayet müracat
2 Yol :sms gönderen i arayıp ağzınıza ne geliyorsa ,onların hak ettiği veya anladığı dilden konuşmak.konuşmalarınız kaydediliyorsada önemli değil onlar mağdur kişileri tahrik ediyor.
3 yol sms gönderen mağazanın firmanın yerini biliyorsanız direk giidip ayını şekilde anladığı dilden .işin içinde tahrik var.sms gönderirken sizden izin aldılarmı.yok denemkki tahrik var

Özellikle bankaların sahteleri olan 444 ve 0850 ile başlayanlara dikkat edin.Beni ısrarla aradıklarında "şu anda bu numara milli istihbarat teşkilatınca takip edilmektedir" diye mikrofonik ve düzgün bir tonda yanıtlıyorum bir daha aramıyorlar.Babamı 085022200...ile başlayan numara 7 gündür sabah akşam arıyor bunları aradım ses yok bu numara ulusal güvenlik savcılık makamlarına bildirilmiş dedim anında telefonlar kesildi.Arayanlar ilkokul mezunu bebe şebe :mrgreen:
En güzeli ses kaydı yapın aradıklarında bunu dinletin.

ya mesaj atın ıptal edelım ne ayak bende anlamadım en ıyısı kayıt varsa kufretmek olucak bu gıdısle :verymad: :verymad: :verymad:

Geri