Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okuldaki et lere acronis snap deploy ile kurulum yapmak istiyorum.bir makineye programı kurdum. Fakat diğer makineleri ağ ile baslatmama rağmen server i girmiyor. Konuya hakim olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler
Et ler normal ağda birbirlerini görüyorlar. Ancak program konusunda fazla bilgim yok. Bi kaç yerden bakarak kurulumu gerçekleştirdim ancak fazla kaynak olmadığı için takıldık. Dediğim gibi, ilgili ve bilgili arkadaşlar in yardımını bekliyorum. Bu konuda ben sonuca ulasirsam buradan paylasirim
Sıkıntılarin sebebi dediklerini z olabilir hocam, burada bi arkadaş o sıkıntıyı giderdiğini söylemiş, ozelden msj attım. Dönerse paylaşir ve sonuç almaya çalışırız. Selamlar, iyi calismalar
Bir dönem CrucibleWDS kasmıştım ama modemdeki DHCP sunucuyu devre dışı bırakamadığım için o da çalışmamıştı. Snap Deploy ve CrucibleWDS normal bir ethernet ağında gayet sorunsuz çalışıyor ve vadettiklerini yerine getiriyor.