Sodes Projesi Kapsamında alınacak bilgisayarlar için YARDIM!

Kodla Büyü

BaRaNaY

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli arakadşalar ilçemizde SODES'e gönderielen bir proje onay alımış. Bunun için Sınıflar ve BT sınıfı Oluşturuacak bana teknik şartname hazırla dediler ama bu koularda pek bilgi sahibi değilim... Daha Kendi notebook'umu bile alamadım hala araştırıyorum :D
Sizlerden ricam aşağıda ismi yazan ürünlerden kullandıklarınız ve bildikleriniz veya tavsiye edecekelriniz varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde bu tip teknik şartnameler nasıl hazırlanır bunlar ihale usulü ile alınacakmış...
Şimdi bana söylenen:
1. 10 Adet masa üstü bilgisayar alınacak (bir tanesi için 1100TL fiyat ayrılmış)
Tabi bunlarda orjinal windos olmak zorunda demi?
2. 3 Adet projeksiyon perdeli olacak (bir tanesi için 1500TL fiyat ayrılmış, perde dahil)
3. 3 Adet Notebook (bir tanesi için 1500TL fiyat ayrılmış)
4. 3 Adet Lazer Yazıcı (bir tanesi için 250TL fiyat ayrılmış)
5. Güç Kaynağı 10 bilgisayarı ve 3 yazıcıyı taşıyabilecek (2000TL fiyat ayrılmış)

NOT: Ayrılan bütçedeki fiyatlar KDV Dahil tutarlardır.

Mrb Hocam bende ilçe Milli eğitimde bu tür ihale işleriyle uğraşıyorum.. Elimde MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün örnek şartnameleri var. Yapacağın şey kendi fiyatına göre özellikleri değiştirmek..Kolay gelsin..

Ekli dosyalar

silver_eagle hocam çok teşekkür ederim... Arkadaşlar orta hali bir Notebook önerisi yapan yok mu? i3 ve i5 olabilir...

KDV indiriminden yararlanmayacak mısınız? O şekilde tercih yapması daha kolay olur.

ozkansedef hocam Kdv indirimden yararlanılmıycak bildiğim kadarı ile ihale yapılacak...

Bir çok noktayı hallettimde masaüstü pc olayında takıldım! Birde arkadaşlar Notebook ve masaüstü pc lerde Win7 Home Premium Tr 64Bit tercih ettim uygunmudur... Ben sabırla önerilerinizi bekliyorum:(

hocam bunun gibi birşey için ihale ye gerek yok mebla büyük değil direk alım yapabilmeiniz lazım yanlış hatırlamıyorsam 30000 tl nin altına direk alım yapabiliyorsunuz.

eğer büyük bir ildeyseniz 3 - 4 tane firmaya gidin size teklif mektubu yazarlar ve sizde kurluacak komisyonlar içlerinde en uygun olanı karar bağlar ve alırsınız.

fiyatlar birim başı isse orta halli bir lab. kurulacak demektir. bence firmalar sizi yönlendirebilir birebir görüşmeler yapın olayı açıklamayın sadece firmalarla parça parça konuşun

a firmasına gidin ve 1500 liranız olduğunu iyi bir notebook almak istediğinizi söyleyin onlar size alternatiflarinizi sunarlar.

Hayırlı olsun..

Geri