Değerli arakadşalar ilçemizde SODES'e gönderielen bir proje onay alımış. Bunun için Sınıflar ve BT sınıfı Oluşturuacak bana teknik şartname hazırla dediler ama bu koularda pek bilgi sahibi değilim... Daha Kendi notebook'umu bile alamadım hala araştırıyorum
Sizlerden ricam aşağıda ismi yazan ürünlerden kullandıklarınız ve bildikleriniz veya tavsiye edecekelriniz varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde bu tip teknik şartnameler nasıl hazırlanır bunlar ihale usulü ile alınacakmış...
Şimdi bana söylenen:
1. 10 Adet masa üstü bilgisayar alınacak (bir tanesi için 1100TL fiyat ayrılmış)
Tabi bunlarda orjinal windos olmak zorunda demi?
2. 3 Adet projeksiyon perdeli olacak (bir tanesi için 1500TL fiyat ayrılmış, perde dahil)
3. 3 Adet Notebook (bir tanesi için 1500TL fiyat ayrılmış)
4. 3 Adet Lazer Yazıcı (bir tanesi için 250TL fiyat ayrılmış)
5. Güç Kaynağı 10 bilgisayarı ve 3 yazıcıyı taşıyabilecek (2000TL fiyat ayrılmış)
NOT: Ayrılan bütçedeki fiyatlar KDV Dahil tutarlardır.
Sizlerden ricam aşağıda ismi yazan ürünlerden kullandıklarınız ve bildikleriniz veya tavsiye edecekelriniz varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde bu tip teknik şartnameler nasıl hazırlanır bunlar ihale usulü ile alınacakmış...
Şimdi bana söylenen:
1. 10 Adet masa üstü bilgisayar alınacak (bir tanesi için 1100TL fiyat ayrılmış)
Tabi bunlarda orjinal windos olmak zorunda demi?
2. 3 Adet projeksiyon perdeli olacak (bir tanesi için 1500TL fiyat ayrılmış, perde dahil)
3. 3 Adet Notebook (bir tanesi için 1500TL fiyat ayrılmış)
4. 3 Adet Lazer Yazıcı (bir tanesi için 250TL fiyat ayrılmış)
5. Güç Kaynağı 10 bilgisayarı ve 3 yazıcıyı taşıyabilecek (2000TL fiyat ayrılmış)
NOT: Ayrılan bütçedeki fiyatlar KDV Dahil tutarlardır.