Sohbetten Kareler

Kodla Büyü

sezginozturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu başlıkta sohbetten kareler paylaşabiliriz belki.
Böyle önemli bir sohbetin resimlerini kayda geçelim diyorum.

Ekli dosyalar

• SOHBET2.JPG
    SOHBET2.JPG
    26.5 KB · Görüntüleme: 1,109
  • sohbet3.JPG
    sohbet3.JPG
    40.3 KB · Görüntüleme: 1,110
Biri bt öğretmeniymiş az önce söz almıştı. Diğerlerini kaçırmış olabilirim.

Hocam çok kötüsünüz, iyi tarafından değilde, biraz eleştirel gözle bakmışsınız programa..

Sahne düzenini beğenmedim. Oturanları sayısı az neden hep breaber daha geniş bir masa odturmadılarki. komik bir oturum planı.

muratur' Alıntı:
hocam ne konuşuldu izliyemedim ben değer mi izlemeye?
yok hocam değmez.
bizim bildiğimiz şeyleri söyleyip durdular. Bir fark yaratmadılar. Onların söylediklerini her böte öğrencisi anlatabilir.
Öğretmen arkadaşlardan gelen gerçek sorunlarımızada politik değip sıyrıldılar. Yanlız fatih projesi için yeni bir eğitim teknoloğu kavramı oluşturulması gerektiğini söylediler. Ama biliyoruz ki bunlar hep söylentide kalıyor. İcraat yok. Olacağada benzemiyor.

senayky' Alıntı:
Hocam çok kötüsünüz, iyi tarafından değilde, biraz eleştirel gözle bakmışsınız programa..
Hocam haklısınız ama izlerken saçma geldi bana. Sizden ricam programın iyi tarafını belirtirmisiniz?
1.Bilmediğiniz neyi öğrendiniz?
2.Bu program size ne kattı?

sezginozturk' Alıntı:
senayky' Alıntı:
Hocam haklısınız ama izlerken saçma geldi bana. Sizden ricam programın iyi tarafını belirtirmisiniz?
1.Bilmediğiniz neyi öğrendiniz?
2.Bu program size ne kattı?

Hocam En azından Meb'e şunu diyebiliriz bir uzman olarak Sayın Soner Yıldırım sıkıntının ne olduğunu söyledi bizi dinlemiyorsanız uzmanları dinleyin en azından... elimizde kaynak da var sonuçta...

Ben faydası olmadığına inanmıyorum, bizim sıkıntılarımız dile getirildi, gerekliliğimiz vurgulandı, görev tanımımızın değiştirilmesi gerektiği vurgulandı... Önemli olan bunları üslerden birilerinin duyması, yoksa onlar konuşur biz dinleriz bir sonuç çıkmaz kabul. Ama inşallah sesimiz duyulur, bu bir adım olur...

Geri