sol yanım acıyor anne fon müziği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sol yanım acıyor anne fon müziği olan var mı arkadaşlar okulda maalesef meb hattından bişey acıp yada indiremiyorum varsa elinde olan atarsa çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden

yok mu arkadaşlar bu müzik bugüne lazım çünkü sinir bozucu öğretmen ve müdür yardımcısı bugün söyledi lazım olduğunu neyse yoksa canınız sağolsun

bilisim_34 çok sağolun hocam Allah razı olsun rabbim sizinde işlerinize hızır gibi yetişsin inşallah

Bu şiiri dinlemeye dayanamıyorum ben. Dünden beri duyduğum acı bir olaydan sonra aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor. 5 yaşında bir kıza, kan kanserinden ölen 28 yaşındaki annesini son kez görsün diye yüzünü açıp gösterdiklerinde karnım acıktı anne demiş. Ne acı bir olay. Anne evlat acısı hepsi çok zor. Allah kimseye yaşatmasın. Öyle içimden geldi paylaşmak istedim. Kendimi tuttum tuttum şimdi ağlıyorum.

marbled' Alıntı:
Bu şiiri dinlemeye dayanamıyorum ben. Dünden beri duyduğum acı bir olaydan sonra aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor. 5 yaşında bir kıza, kan kanserinden ölen 28 yaşındaki annesini son kez görsün diye yüzünü açıp gösterdiklerinde karnım acıktı anne demiş. Ne acı bir olay. Anne evlat acısı hepsi çok zor. Allah kimseye yaşatmasın. Öyle içimden geldi paylaşmak istedim. Kendimi tuttum tuttum şimdi ağlıyorum.
evet hocam Allah kimsenin omuzlarına çekemeyeceği yükü yüklemez Rabbim ağır durumda olanlara sabırlık versin inşallah

arkadaşlar bana da sanki her tarafta var bir düğün(23 nisan şarkısı), Sev kardeşi, Ateş böceğim şarkılarının fonu lazım.

Geri