SOLDAKİ MENÜLER SAYFADA HATA MESAJI VERİYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nietzsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
N

Nietzsche

Misafir
ARKADAŞLAR OKUL İÇİN YAPTIĞIM SİTEDE SOLDAKİ MENULER SAYFADA HATA DİYE SOL ALTTA MESAJ VERIYOR AMA YAYINLAMADAN BENIM PC DEN ÇALIŞTIRINCA ÇALIŞIYOR BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRM BİDE SOLDAKİ MENUYU DHTML DE YAPTIM

O MECZUP SİTENİN ADRESİ http://www.aftiborio.meb.k12.tr/

hocam bu menulerin ek dosyaları oluyo benim bildiğim. js uzantılı olabilir.
sizin pc de başka yerde kayıtlı olabilir.

erginbakla' Alıntı:
hocam bu menulerin ek dosyaları oluyo benim bildiğim. js uzantılı olabilir.
sizin pc de başka yerde kayıtlı olabilir.

SOLDA MENULER VARYA ONLAR BENDE İKEN ÇALISIYOR AMA FTP EN GÖNDERDIM YAYINLADIM ŞİMDİ NETTEN AÇIYORUM ÇALIŞMIYOR.
SOLDAKİ MENULER AÇILIR KAPANIR MENULER FALAN ÜSSTEKİLER HELE

hocam ben bu menuleri nav studio 2005 ile hazırlıyorum program index.htmnin yanısıra 5-10 dosya daha ekliyo menunun çalışması için.
bu dosyalar sizin pcnizde başka yerde olabilir.nete atmadığınız için çalışmıyodur.

erginbakla' Alıntı:
hocam ben bu menuleri nav studio 2005 ile hazırlıyorum program index.htmnin yanısıra 5-10 dosya daha ekliyo menunun çalışması için.
bu dosyalar sizin pcnizde başka yerde olabilir.nete atmadığınız için çalışmıyodur.
hocam ben dhtmlde menu tasarımını yaptıım ama dosyaları hep sitenin dosyalarının olduğu klasöre kaydetmiştim onlarıda yükledim ama nereye kaydediyor olabilir başka acaba

yardımcı olabilecek olan yok mu dhtm le de değğiştiremezmıyım bu menulerin üzerinde sorunu

Web siteniz de şuan sorun görünmüyor, hata mesajı yok fakat firefoxta açıca sayfanın tümü Dhtml kodundan ibaret görünüyor.Yayınlamadan önce firefoxta da test etmeni öneririm.

Geri