SON CIZELGEDE 5 VE 6 LARDA SECMELI BILISIM YOK MU?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan izm2010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

izm2010

Üye
Ders cizelgesinin son halini tarihiyle gosterecek var mi? Ne ne zaman değişti anlamiyorum. Haftalik 35 saat olan cizelge gosterildi ve bizim ders 5 6 larda secmeli gorunmuyor.su ana kadar verdigim ders bu cizelge baz alinarak kaldiriliyor. Var mi bilgisi olan

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi 5. ve 6. sınıflarda zorunlu derstir. Seçmelide bulunmaz.

gelde deli olma arkadaş. Yıllar sonra dersimiz yeniden zorunlu oldu. Zümrem herşeyden bi haber. Hadi diğer zümreler internette araştırma yapmayı sevmeyebilir de. Bilişim öğretmeni nasıl olur da böylesine vurdum duymaz ve hazırcı olur.

Ders çizelgesi TTKB de
http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... ys2013.rar
yani en son mayıs 2013 te güncellendi.
-----------------------------------------------------------------------------
2014-2015 eğitim öğretim yılı (yani bu sene)
Dersimiz 5-6 sınıflarda zorunlu ders, seçmeli ders yok
7 sınıflarda 2 saat seçmeli(seçen öğrencilere)
8. sınıflarda öğretmenler kurulunda seçmeli ders olarak Bilişim Teknolojileri dersi (bilişim Teknolojileri ve yazılım dersi değil) seçilmişse tüm 8 lere zorunlu seçmeli
-------------------------------------------------
2015-2016 senesinden itibaren
Dersimiz 5-6 sınıflarda zorunlu ders, seçmeli ders yok
7 ve 8. sınıflarda 2 saat seçmeli(seçen öğrencilere)

Ayni seyi ben de yasadim.bte derneginin bte derslerinin tarihi konulu paylasimindan ogrendim ki secmelimiz kaldırılmış:(

Deftones hocam haklisiniz ama ttkb de son guncelleme dediginiz gibi 2013 ve orada 5 ve 6 da zorunlunun yanisira secmeli olarak da görünüyor yani ogrenci isterse toplamda haftada 4 saat gorebiliyor.

Geri