Son Durum Nedir?

Kodla Büyü

kkirac

Site Gezgini
Sevgili formatör meslektaşlarım!
Uzun zamandır siteye bakıyorum ama formatörler ile ilgili artık bir çalışma olmadığını görüyorum. Biz umudumuzu kesersek onlarda unuturlar arkadaşlar. Belirli aralıklarla bilgi edinme birimine başvuruyorum. Gerçi aynı cevaplar geliyor ama olsun. Hadi formatör arkadaşlarım. Son bir gayret daha. Şu MEB'i tekrar mail bombardımanına tutalım bence.
Ne dersiniz
Saygılar

A) Çalışmalar devam etmekte
B) Siz Fatih'in fedayilerisiniz,sizi kim tutar..az sabır
C) Bilişimde gelecek var ama daha gelmedi
D) BT Sınıfları hafta sonlarıda açık olucak,bt sınıfları kapatılacak,bt sınıfı ne ki?
E) Hepsi

Cevap: E

Yemin ederim hergün bu foruma çalışma bitmiş mi yeni bişey çıkmış mı diye geliyorum.

istanbul bağcılar. geçen cuma müdür yardımcısı ilçede yapılan bir toplantıda bizim hem' lere çekileceğimiz gibi bir konu geçmiş. siz orada ne yapacaksınız diye bana sordu. bende akşama kadar oturur sohbet ederiz dedim :)

evt bende her gün foruma bi umutla giriyorum..hayal ediyorum ana sayfada YAŞASIN SONUNDA...yazsın diye.

zibula' Alıntı:
A) Çalışmalar devam etmekte
B) Siz Fatih'in fedayilerisiniz,sizi kim tutar..az sabır
C) Bilişimde gelecek var ama daha gelmedi
D) BT Sınıfları hafta sonlarıda açık olucak,bt sınıfları kapatılacak,bt sınıfı ne ki?
E) Hepsi

Cevap: E

:alkis:

umarım arkadaşlar en kısa zamanda bilişim teknolojileri öğretmenlerinide hatırlarlar.Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.Ben formatör öğretmen olarak yapmam gerekenleri yapıyorum.Vicdanım rahat.Asıl bizi bu duruma düşürenler oturup düşünsünler,bakalım onların vicdanı nasıl rahatlayacak?

mrtrk' Alıntı:
istanbul bağcılar. geçen cuma müdür yardımcısı ilçede yapılan bir toplantıda bizim hem' lere çekileceğimiz gibi bir konu geçmiş. siz orada ne yapacaksınız diye bana sordu. bende akşama kadar oturur sohbet ederiz dedim :)
Hocam istanbul genelinde böyle bir düşünce yok, Bağcılar belki bir çözüm önerisi olarak böyle birşeyi ilçe genelinde düşünmüştür ama İl Milli Eğitime gelmiş böyle bir bilgide yok diyeyim ve bu yorumu hararetlenmeden sonlandırayım.

Geri