Son gün 14 Mayıs

Kodla Büyü

mustafatoker

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2014 ve 2015 yılı için memurların hükümetle toplu görüşme yapacağı yetkili sendika belirme tarihi 15 mayıs olduğu için sendikların üye yapabileceği son gün 14 Mayıstır. belki sendikalar ne işe yarıyor diye düşünebilirsiniz ama hiçte önemsiz olmadığını aslında özlük haklarımızın iyileştirilmesi açısından çok önemlidir.

ben ve eşim geçen sene 10 mayısdan beridir sendikalıyız.
belki işe yarar, belki yaramaz ama bir duruş olması açısından sendikalı olunması gerekir diye düşünüyorum.
Hiç yoktan 1 aylığına geçin, sonra istifa edersiniz. Kaybınız olsa olsa 10 lira olur.

Şu başlık olayını da aşabilirsek güzel olacak. Biraz daha anlamlı başlıklar. Boşa zaman tükettirmeyelim insanlara.

hükümet öğretmenler için hiçte iyi şeyler düşünmüyor. gelecek 2 yıl öğretmnler için ciddi sıkıntılar olacak. bugün polisler sendikalı olmak için suç işlemeyi bile göze aldılar ve sendika kuran polisler görevden atıldı. en kötü sendika bile sendikasızlıktan iyidir. aktif sen ile hükümet anlaştı eğitim birsen üye kayıbını aktif senin fesh edilmesi ile üyeleri geri alarak toparlanmaya çalışıyor. son 15 günde çok şey değişti.

Geri