son hafta okulda ne yapıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar başlıkta da yazıyor ama merak ediyorum, okulun bu son haftası ne yapacaksınız? Film mi izletiyorsunuz, oyun mu oynatıyorsunuz, derse devam mı ediyorsunuz? Ben bilişimle ilgili videolar izletmek istiyorum. Mesela bir usbnin yapım aşamaları falan gibi videolar var youtubeda. Konularımda bitti 5-6larda 1 ders wordde metin yazdırıyorum. 2. ders video izletiyorum. yoksa belgesel falan mı izletsem balıklar falan. Kafam karışık.

çocukları kendi hallerine bırakıp idari bilgisayarını ve kendi labımı şöyle bir elden geçirmeyi planlıyorum.

bote22' Alıntı:
Arkadaşlar başlıkta da yazıyor ama merak ediyorum, okulun bu son haftası ne yapacaksınız? Film mi izletiyorsunuz, oyun mu oynatıyorsunuz, derse devam mı ediyorsunuz? Ben bilişimle ilgili videolar izletmek istiyorum. Mesela bir usbnin yapım aşamaları falan gibi videolar var youtubeda. Konularımda bitti 5-6larda 1 ders wordde metin yazdırıyorum. 2. ders video izletiyorum. yoksa belgesel falan mı izletsem balıklar falan. Kafam karışık.
Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, konular bitmiş olsa bile faydalı olacak bir konunun ders planını mutlaka yedekte tutunuz. Diğer bir deyişle öğrencilerle ders saati süresince işleyebileceğiniz bir konu da bulunsun.

Ben Robotlar (Robots) filmini izletiyoum hem bilişimle alakalı hem eğlenceli

dönem boyu yaptırdığım word-powerpoint etkinliklerini tamamlatıyorum. genelde çoğu etkinlik yarım kalıyor.(1ders plandaki konuyu anlatıp deftere yazdırırken, 1 ders laba alıp word etkinlikleri yaptırdım 1 dönem boyunca)

Dersimi işliyorum. İşim bu. Devlet baba bana bunun için para veriyor. Anlaşmamız böyle.

Belki diyeceksiniz öğrenciler tam mı? Hayır... Ne yazık ki... İşlediğim konular hafif ve eğlenceli.. Resim üzerinde gimp ve Microsof office picture manager le çalışmalar yaptırıyorum. Hatta sınıfın birine planladığım konu erken bitti. Audacity de müzik kes-kopyala-yapıştır yaptırdım.. Her ders sonunda yaptırdığım 10 dk serbest-oyun-e-okul etkinliğini unutmadım tabi..

lab da data prizi çaktık. çoğunlukla zaman bulamadığımız bakım işlerini tamamladık.

hasan' Alıntı:
Dersimi işliyorum. İşim bu. Devlet baba bana bunun için para veriyor. Anlaşmamız böyle.

Belki diyeceksiniz öğrenciler tam mı? Hayır... Ne yazık ki... İşlediğim konular hafif ve eğlenceli.. Resim üzerinde gimp ve Microsof office picture manager le çalışmalar yaptırıyorum. Hatta sınıfın birine planladığım konu erken bitti. Audacity de müzik kes-kopyala-yapıştır yaptırdım.. Her ders sonunda yaptırdığım 10 dk serbest-oyun-e-okul etkinliğini unutmadım tabi..

sanki kızmışsınız hocam.

bote22' Alıntı:
hasan' Alıntı:

sanki kızmışsınız hocam.

Kızmak demiyelimde, öğretmenlerin çoğunluğuna yönelik eleştiri diyelim. Zira öğretmenleri %95 son hafta ders işlemiyor yada işleyemiyor.

Geri