sonunda cevabı yetkili ağızdan buldum sadece 30 saat

Kodla Büyü

okse2818

Aktif Üye
arkadaşlar bt resmi yazısı altındaki ankara numarası aradım ve sadece 30 saat çalışacağımızı resmen teyit ettim hatta 147 ye de görüş için bildiride bulundum.. paylaşayım istedim

evet öyle arkadaşlar. eğer öyle olmasaydı bizim müdür kesin itiraz ederdi :mrgreen:

okse2818' Alıntı:
arkadaşlar bt resmi yazısı altındaki ankara numarası aradım ve sadece 30 saat çalışacağımızı resmen teyit ettim hatta 147 ye de görüş için bildiride bulundum.. paylaşayım istedim
Hocam aradığınız numarayı yazın da sıkıntılı olan arkadaşlar müdürlerine arattırsın..

ferdierdem55' Alıntı:
okse2818' Alıntı:
Hocam aradığınız numarayı yazın da sıkıntılı olan arkadaşlar müdürlerine arattırsın..
Başka biri arayıncada 30 saat yoktur derse şaşırmam :D

Neden açık açık 30 saat yazmamışlar da insanı uğraştırıyorlarmış. Keşke onu da sorsaydın..

hocam onlarda biliyorlarda 30 saat olduğunu kimi düşürürlerse işte. bende 30 saat üzerinden plan yaptım kimse itiraz etmedi. çoğu arkdaşımda 30 saat üzerinden yaptı müdürle atışmalarına rağmen. eğer böyle olmasaydı şimdiye kadarı bırakın anında ititraz ederdi müdürler. rahat olun 30 saat yapın planınızı

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
okse2818' Alıntı:
yani 09-15 arası çalışıyoruz

hocam 9-15 falan değil. 30 saat haftada. Ben 6+5+8+6+5 duruyorum okulda. Bu da 30 saat yapıyor. Çarşamba 8 saat seçmeli ders var. Başkasının dersi yoktur 6+6+6+6+6 durur.

Hocam hepimizin beyni bulandı ama şunu söylemek istiyoruım.

30 saat değil , 30 DERS SAATİ...

arkadaşlar sizin okullarınıza rehber öğretmen olarak göreve başlama yazısı geldi mi? Samsun'da hala başlamadı ve ben hala formatör olarak çalışıyorum ve 8-5 :(

iyi de bu yetkili kişi illere de bir yazı gönderse de herkesin çalışma saati belli olsa yani. Ama yok sözle olmaz bu işler yazıya bakar.

Arkadaşlar bence hepimiz erdoğan beyi arayalım her gün her saat bilsinler bizim bu belirsizlikten rahatsız olduğumuzu .Ona göre önlemlerini almak isteyeceklerdir inanıyorumki bu konuya bi açıklık getirilecektir.

Geri