sony laptop nasıl bilirsiniz...

Kodla Büyü
3 yıl sony i3 13 inçlik makina kullandım batarya dahil performans değişmedi kalite gerçekten fiyatıda hala aynı piyasası hiç düşmüyor :)

bu kadar paraya daha donanımlı diğer markalar alınsa ne dersiniz arkadaşlar.

4 yılı aşkın süredir Sony Vaio kullanıyorum performansından çok memnunum ayrıca kızımın kötü testlerinden bile iyi geçti diyebilirim klavyenün üstünden kolonya döktü laptopa ve 3 gün öyle çalıştı sadece klavye değiştirerek kurtardık. Ama pili konusunda diğer arkadaşlar kadar şanslı değilim herhalde. Şu an diyorumki Yüzde 90 evde ve sabit kullandığım için keşke pilini çıkarıp kullansaydım ve ilk günden iyi bir soğutucu standı alsaydım...

Hocam Sony'nin hemen hemen tüm ürünleri muadillerine göre daha pahalıdır. Ancak kalite ve kullanılabilirlik açısından da tatmin edicidir.

Bir kaç hafta önce bütçesi 2000-2300 civarı olan arkadaş için araştırma yapmıştım. Asus'un aşağıda yazdığım modelleri ve bir tek sony'nin sizin yazdığınız modelini önermiştim. Daha uygun fiyata bulabilirseniz gerçekten güzel bilgisayar. Ama aşağıdakiler de iyidir:

Asus
N56VZ-S4225D
N56VZ-S4037V
N56VZ-S4016V
N56VM-S4062D
N56VM-S4033V
N56VM-S4220D
N56DP-S4024V

hocam 2 tane sony laptop aldım biri 8 sene önce biri 2 sene önce hala kullanıyorum. 2 nedenden dolayı sevmiyorum sonyi

1--- maddi aanlamda aynı özellikte diğerlerine göre pahalı olması.

2---şu pili yok mu şu pili 2 bilgisayarda da aynı sorunu çıkardı en fazla 6 ay dayanıyor...1. bilgisayar 2. pil aldım oda aynı sorunu çıkartıyor

şimdi alırmısın sony dersen bu sebeplerden dolayı almam....(özellikle şu pilden dolayı almamaktan yanayım)

şu an da ne alırsın diye soracak olursan (hem sağlamlık hem de maddiyattan dolayı dell alırdım..)

hocam ben de şimdilik bi dell kullanıcısıyım
2005 te almıştım ve haala kullanıyorum.
aldığımda 3 arkadaş aynı laptopu aldık
ama üçümüzde de aynı sorunlar çıktı ve aynı sebeplerle üçümüz de 3 defa garantiye göndermiştik ailk aldığımızda.
hatta bi arkadaşımızın bilgisayarını 4. seferde yenisini vererek yollamışlardı.
yaşadığım bu sıkıntılar yüzünden dell almak istemiyorum.
sony nin hızı ve kalitesi biraz daha fazla diğerlerine göre...

http://www.bimeks.com.tr/urun/125726/sony-vaio-sve-1512y1esi-w8-.aspx#specs

yani bu bilgisayar fiyat özellik olarak sizce makul ve alınabilir bir pc mi arkadaşlarım...

sony vaio bende de var.bataryasından bende muzdaribim.aynı zamanda bende dahili mouse da bozuldu.
bir kere yere düşürdüm sadece ekranın iç kısmı değişti kasa da tık yok. :D
ancak onun dışında kullanımı hoş,kaliteyi hissediyor insan.
o kadar paranız yoksa asus alın derim diğeri asus bende. :)

daha dün yeğenime asus 6gb ram i7 işlemci 2gb ekran kartlı modeli 1900 liraya aldık. sony de bu rakam en az 2500 olur diye düşünüyorum. sony kendi işlefmcisini anakartını yapmadığı sürece bence bu fiyat verilmez. yine karar sizin hayırlısıı olsun..

en kral oyunlar sizlerle

SONY laptopları çok iyi biliriz sessiz sakin hiç ısınmayan,
sorunsuz kaliteli :+1:

oskar4321' Alıntı:
daha dün yeğenime asus 6gb ram i7 işlemci 2gb ekran kartlı modeli 1900 liraya aldık. sony de bu rakam en az 2500 olur diye düşünüyorum. sony kendi işlefmcisini anakartını yapmadığı sürece bence bu fiyat verilmez. yine karar sizin hayırlısıı olsun..

en kral oyunlar sizlerle

hocam bu bilgisayar %28 indirimle 2180 lira.normalde 2800 civarlarında bazı sitelerde...

ben dört beş ay oluyor alalı sony vaio. Ben de çok araştırmıştım. En son marka olmasının da etkisiyle gaza gelip aldım. Ama öyle yüksek rakamlara değecek bir makina olduğunu düşünmüyorum. Ses sistemi kötü. Garantiye göndereceğim teknik bir problem var mı ki diye bir ümitle. ben önermiyorum yine de, o kadar paraya değmiyor kanaatimce.

Sony laptop ile çok yakında temasım olmadı. Ancak öyle bir 4 harften oluşmuş ki bu kelime insana güven veriyor hocam. Sormana gerek yok. Ancak sistem için SSD olsaymış çok iyi olurmuş. Başka modellerini inceleyin bence önemli SSD...

Geri