İlk çıktığında aldığım telefonumda şebeke sıkıntısı yaşadım sim kart değiştim düzelmedi şebeke değiştim düzelmedi servise gönderdim eski versiyon yüklenip geri geldi ve problem devam etmekte. Arayan kişiler bana ulaşamamakta ben aradığımda ise arama yapmıyor. Telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor. Tahminimce işlemci simkart ve kamera aynı bölgede ve ısınma problemi oluyor. Telefonu İkinci defa servise göndereceğim. Kulaklık arızalı onu arıza olarak bildirmeyeceğim bir daha göndereceğim memnun kalmadım ücret iadesi istiyorum.
1.Teknosadan aldım garanti kağıdı var ancak fatura nerde bilmiyorum sıkıntı olur mu?
2.değişim veya ücret talebi için araştırdığım kadarı ile 3 defa aynı arızadan servise gitmesi lazım 4. gönderişte ücret iadesi isteyebiliyoruz. Doğru mudur ?
1.Teknosadan aldım garanti kağıdı var ancak fatura nerde bilmiyorum sıkıntı olur mu?
2.değişim veya ücret talebi için araştırdığım kadarı ile 3 defa aynı arızadan servise gitmesi lazım 4. gönderişte ücret iadesi isteyebiliyoruz. Doğru mudur ?