Sony Z2 Şebeke problemi yaşayan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlk çıktığında aldığım telefonumda şebeke sıkıntısı yaşadım sim kart değiştim düzelmedi şebeke değiştim düzelmedi servise gönderdim eski versiyon yüklenip geri geldi ve problem devam etmekte. Arayan kişiler bana ulaşamamakta ben aradığımda ise arama yapmıyor. Telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor. Tahminimce işlemci simkart ve kamera aynı bölgede ve ısınma problemi oluyor. Telefonu İkinci defa servise göndereceğim. Kulaklık arızalı onu arıza olarak bildirmeyeceğim bir daha göndereceğim memnun kalmadım ücret iadesi istiyorum.
1.Teknosadan aldım garanti kağıdı var ancak fatura nerde bilmiyorum sıkıntı olur mu?
2.değişim veya ücret talebi için araştırdığım kadarı ile 3 defa aynı arızadan servise gitmesi lazım 4. gönderişte ücret iadesi isteyebiliyoruz. Doğru mudur ?

geçmiş olsun hocam.. bu kadar sorunlu bir telefon olduğunu bilmiyordum. umarım en kısa zamanda değiştirirsiniz..

umarım paramı iade ederler aynısı okulda alan başka bir öğretmen arkadaş var sınıf öğretmeni :) onda problem yok

Isınma problemi olduğunu düşünmüyorum hocam. Dediğiniz gibi olsa bir çok modelde olur ve forumlarda kronik bir sorun olarak paylaşılırdı. Sizin telefona özel bir problem bence. Yenisiyle değişmenizi öneririm, mağazalardan incelediğim kadarıyla çok iyi bir telefon sizdeki. Hatta "Z1'in bütün problemlerinden arınmış hali" deniliyor.

Hocam z3 çıkarma sebepleri bu sorunları ortadan kaldırmak z2-z3 özellikleri hemen hemen aynı zaten. hatta ilk olarak sorduğumda güncelleme gelecek düzelecek dediler güncelleme geldi yine olmadı. problemin asıl sebebi işlemci kamera ve sim kart yuvası aynı bölgede ve işlemci doğal olarak ısınıyor ve bu ısı zarar veriyor. kamera ile video kaydı 3-5 dakika arası sonra ısınmadan dolayı telefonu beklemeye alıyor.

tati' Alıntı:
arka kapaktan kasıt :) telefonumu sökeyim :)
benim eski telefon s3 miniydi. düşürdüm arkadan darbe aldı. arka kapağı takınca sıkışıyordu görmüyordu sim kartı . belki işinize yarar diye yazdım ama tabi telefonunuz farklı olabilir

Geri