soruşturma mı geçiriyorum, disipline mi verildim anlayamadım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar saman rengi (sarı gibi) bir zarf içinde üzerinde sayı ve konu olan bir yazı tebliğ edildi. Yazıda özetle diyor ki kurs dosyanız incelenip 2 eksik bulundu. 1 toplantı günü ders işlenmiş görünüyor. 2-Planlar 1 hafta sonra onaya sunuldu. İlgili ifadenizi 7 gün içinde yazılı olarak verin, gereğini rica ederim diyor.

Durumun ne olduğunu anlamış değilim. Soruşturmada mıyım? Disiplinde miyim? İfademi kimler okuyacak, (ilçe ya da müfettişler falan)? Uyarı cezası verme çabaları mıdır? Niçin ifadenize buradan başlayın diye bir yer açmamışlar. Başkalarınınkinde öyle oluyordu heralde.

Daha önce 2 kurumda da BTR lik yapmam gerektiği söylenmişti. İlgili valilik görevlendirmesinin bu yönde olmadığını söyleyip kabul etmediğimde bununla tehdit ettiler. Ve beklenen gün çattı. Uyarıdan kınamadan korktuğumdan falan değil. Ama ifademe valilik görevlendirmesini ihlal etmem konusunda yapılan baskı ve tehdit sonucu bu yöndeki ifademin alındığına inanıyorum tarzı bir şey eklesem nasıl olur? Kuyuya bir taş at, uğraştır biraz. Adrenalin. Sendikaya da danışacağım gerçi ama sendikada sonuçta bu konuda 1-2 kişi yardımcı olur. Burada ise koca BB.Net ailesi. Akıl akıldan üstündür. Danışan dağlar aşmış.

Uyarı cezası falan sorun değil çünkü araya mesafe koyulduğunda rahatlayan siz oluyorsunuz. Yazıdan sonra memur bilgisayarına format atılması gerektiği ve ofis falan yüklenmesi gerektiği söylendi. Dedim korsan yazılım yükleyemem, idare kurallar konusunda duyarlı. Oldu bitti. Yaplacak işler de zaten yazılı tebliğ edilir. Lab bakımını ve siteyi zaten yapıyorsunuz. Geri kalan angaryaları kimsenin söylemeye de yaptırmaya da yüzü olmaz. Çok rahat.

Siz olsaydınız ne yapardınız? İfadeye kurs dosyasındaki sorunların haricindeki çifte BTR görevlendirme baskısını da ekleyip adrenalin katar mıydınız? En fazla usulsüz ifadeden dolayı bir uyarı daha olur sonuçta. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

korkmayın hocam olayın iç yüzünü yazın onlar korksun. ifadeyi de resmi olarak kaydettirin kaybolmasın. :wink: uyarı verirler benim de var dosyamda saçma bişeyden dolayı. mebbise işlenmiyor zaten.

bu uyarı değil. bazı aksaklıklardan dolayı amirin savunmanı istemiş. mazaretin geçerli olmazsa uyarı cezası verecek.

hocam yapacagin savunmanin icerigi cok önemli degil bence
dalginligima gelmis de gitsin
sonra da elini sicak sudan soguk suya sokma

hocam bilişim teknolojileri öğretmeninin kaybedecek bişeyi yok...onlar korksun...onlar düşünsün...btr öğretmeninin yapması gerekenler belli...bence sonuna kadar adrenalin katın ;)

1. toplantı günü ders işlenmiş görünüyor. ne toplantısı hocam bu. detay verirsen yardımcı olalım.
2-Planlar 1 hafta sonra onaya sunuldu. Ne planı bunlar.

Allah yardımcın olsun hocam tam konuyu anlayamadım ama fikir verecek arkadaşlar çıkar

her_dem' Alıntı:
1. toplantı günü ders işlenmiş görünüyor. ne toplantısı hocam bu. detay verirsen yardımcı olalım.
1-Fatih toplantısı günü kurs iptal edilmişti. Sonradan dalgınlığıma gelmiş doldurmuşum bir ton işin arasında.
2- HEM de açılan kursların planları.

agd85' Alıntı:
Allah yardımcın olsun hocam tam konuyu anlayamadım ama fikir verecek arkadaşlar çıkar
Hocam anlayacağın çifte kurumda BTRliği kabul etmemeden dolayı kurs dosyası eksiklerini bulma.

Bu ifadeyi idare haricinde müfettişler, ilçe falan da okuyacak mı?

halk' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
1-Fatih toplantısı günü kurs iptal edilmişti. Sonradan dalgınlığıma gelmiş doldurmuşum bir ton işin arasında.
2- HEM de açılan kursların planları.

agd85' Alıntı:
Hocam anlayacağın çifte kurumda BTRliği kabul etmemeden dolayı kurs dosyası eksiklerini bulma.

Bu ifadeyi idare haricinde müfettişler, ilçe falan da okuyacak mı?
hemlerde çalışmadığım için işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama ilkinden ceza gelir. bir uyarı alırsın. mazeret bildirirsin ama uyarıyı almanı engellemez.

Size sunulan bahaneler hikaye hocam. Biri(leri) sizle uğraşmaya karar vermiş, yoksa onay falan hikaye.Planların onayı onlarla ilgili sorun seninle değil, ama yapmadığın kursu bildirmemen senin açından kötü olmuş. İyi niyetli bir yaklaşım olsa o da halledilir, sonraki ay gerekli ekders kesilir tutanakla olur biter, ama dediğim gibi biri size kıllık yapmaya karar vermiş sanırım.

Şu onay meselesini tam anlayamadım. Onay verenin imzasının altında tarih yazmıyor muydu? Plandaki o tarih kursun başladığı gün yada daha önceyse sıkıntı olmaz sanırım.

hocam hiç bir şey olmaz sehven yapılmıştır de geç ayrıca zümre tutanakları, şube öğretmenler kurulu tutanaklarının öğretmenler tarafından geç verildiğini bunun hakkında işlem yapılmadığını, valililk olayının sonucunda art niyet olduğunu, öğretmenlerin %80 nin kılık kıyafet yönetmeiğine uymadığı halde hiç bir işlem yapılmadığını ekle daha bildiklerinde varsa onlarıda yaz ver eline göz korkutmak istemiş gibi duruyor. ayrıca nöbetçi oluyorsan müdürle ilgili bir durum görürsen tutanak tut nöbetçi öğretmen olarak.

bozdagli' Alıntı:
Şu onay meselesini tam anlayamadım. Onay verenin imzasının altında tarih yazmıyor muydu? Plandaki o tarih kursun başladığı gün yada daha önceyse sıkıntı olmaz sanırım.

Kurs başlangıcından sonraki tarih.

onay kısmı çok sorun olmaz ancak toplantı olayından dolayı uyarı vereceklerdir. sehven unutulmuştur de yeter. başka birşey yazmana gerek yok hatta yazma. bana kasıt var gibi birşey hoş kaçmaz. çünkü hatayı siz yapmışsınız idarenin bunu inceleme yükümlülüğü var. bizde benzeri bir durum bizim okulda da oldu mal müdürlüğünden çakışan kurs tespit ettiler idare ve öğretmen ceza aldı.

:puhaha: :puhaha: :puhaha:
bana ilk verildiğinde düğün davetiyesi sanmıştım birde üzerinde sayın diye başlıyan ismimi görünce...

eltanin' Alıntı:
hocam hiç bir şey olmaz sehven yapılmıştır de geç ayrıca zümre tutanakları, şube öğretmenler kurulu tutanaklarının öğretmenler tarafından geç verildiğini bunun hakkında işlem yapılmadığını, valililk olayının sonucunda art niyet olduğunu, öğretmenlerin %80 nin kılık kıyafet yönetmeiğine uymadığı halde hiç bir işlem yapılmadığını ekle daha bildiklerinde varsa onlarıda yaz ver eline göz korkutmak istemiş gibi duruyor. ayrıca nöbetçi oluyorsan müdürle ilgili bir durum görürsen tutanak tut nöbetçi öğretmen olarak.
çok güzel bir açıklama olmuş hocam.. başka söze ne hacett.. sanki okullarda herşey doğru da bir tek bu yanlış..

hocam eline güzel koz vermiş. Müdürler tüm öğretmenleri eskisi gibi korkak iş bilmez pasif sanıyor ama öğretmenler artık internetten neyi nasıl yapacağını iyi biliyor öğreniyor akıl alıyor. Heleki bilişimciler çok angaryacı olup artık yaşı ilerleyip angaryaları yapmaz olunca böyle korkutma basiretsizliğine düşenler oluyor.Artık saz senin elinde. Görevini yap hiçbir angaryaya el sürme.Benim görevim değil de geç. BTR'den istifanı da bas gitsin. Malum buna benzer şeyleri hükümetlere yapan genelkurmaylar oldu zamanında ama dik durmak lazım.
27 nisan muhtırası örnek.

Müdüre ima yoluyla söyle, deki;
Hükümete 27 nisan da muhtıra yazan genelkurmay bugün ne halde demi sayın müdürüm diye alakasız bir söz sıkıştırı ver o anlar zaten.

Avukatın yanına gittim. Dediki ifadene çifte BTR görevlendirmesi için yapılan baskıyı ekleyebilirsin. Hiç bir sorun olmaz dedi. İstişaremizin kararına göre böyle çıktı. Artık bana düşen normal savunma yazısının altına "ayrıca" diye başlayan bir paragraf daha ekleyip sonra da adrenalin döktürmek.

Kulağına eğil ve ne kadar memnun olduğunu söyle, aman ikinizden başkası duymasın... :mrgreen:

Hocam şu yazdıklarınızdan Mobbing de çıkar size sistematik baskı uygulaması ,bezdirme söz konusu sanki.

hagi' Alıntı:
eltanin' Alıntı:
çok güzel bir açıklama olmuş hocam.. başka söze ne hacett.. sanki okullarda herşey doğru da bir tek bu yanlış..

Hocam her ikinizin de tavsiyeleri için teşekkür ederim ama başkalarının da yanlış yapıyor olması herhalde geçerli bir bahane olmaz ve biraz sırıtır diye düşündüm. Başka şeyler yazıyorum.

Şerefsiz mi arıyorsun hocam bir tane bulmuşsun, deftere bir çizik çekip sehven yazılmıştır yazardı herşey biterdi, o gün ekders yazmışmı da defterde ne yazıp yazmadığını kontrol etmek aklına gelmiş çakalın, kasıt var bencede ancak bence içeriği çok geniş tutma o işlere girme derim, ceza almazsın hocam yanlışlıkl yazdım falan de. Adi herif o koltuk bir tarafına yapışacak sanki, yok bilgisayar öğretmenleri dışında uğraşacak adam yok okulda, daha çok böyle şeyler olur, baktılar kendilerine köle olmuyoruz aç soruşturma gitsin durumuna düşeceğiz. seneye ders seçimlerinde görücem herkesi pazarlık yapacak müdürler bizimle kabul etmezsen seçilmeyecek norm olayları, Allah'tan res'en atananlarda mahkemeye verip kazananlar varda ellerinden bir kılıç eksilmiş oldu, yoksa yanmıştık.

Geri