Sorunlarla ilgili Başvurum Cevaplandı

Kodla Büyü

cemilelci

Aktif Üye
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Başvuru No : 642021

Cevap Metni : ...........................
Bilişim Teknolojileri derslerinin ders saatlerinin belirlenmesi veya değiştirilmesi Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının görevidir. Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü de bu sorunun farkında ve Bilişim Teknolojileri dersleri ile öğretmenlerinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalara yapmaktadır.
Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirmeleri ilgili resmi yazıya(02/07/2009 tarih ve 12271 sayılı) göre yapılmaktadır. Bu yazıya uygun olarak illerin görevlendirmeleri yapmaları gerekmektedir. Aksi durumda ilgili yazıya göre uygulama yapılmasını bağlı bulunduğunuz milli eğitim müdürlüğünden talep edebilirsiniz.
Ayrıca Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirmesiyle ilgili Eğitimde Fatih Projesiyle birlikte yeni görevlendirme esasları belirlenmiştir. Önümüzdeki görevlendirme döneminde uygulamaya geçirilmiş olacaktır.

İyi çalışmalar.

Neden emsalimiz rehber öğretmenler gibi öğretmen statüsünde olup mesai saatimiz 30 saat değil de idareci mesai saatlerine uyar demiştim. Formatörlük görevlendirmelerindeki keyfi uygulamalardan bahsetmiştim.

Hep hikaye okuyorlar... Ne çalışmaymış arkadaş, sanki yaptıkları çalışma dünyanın varoluşundan beri sürüyor...

bt öğretmenlirinin sorunları için değil de; sanki öğretmenlerin kendisi sorunmuş gibi çözüm arıyolar bence...." ya bunları da plansız programsız aldık zamanında,napsak ki :? "diyolarmış gibi

neden 6 ayda bir görevlendirmeyle çalışıyoruz, kadromuz yok rehber öğretmenler gibi.

Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü de bu sorunun farkında ve Bilişim Teknolojileri dersleri ile öğretmenlerinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalara yapmaktadır.

Arkadaşlar geçenlerde bir haberde Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ile Beden Eğitimi Öğretmenlerinin çok iyi organize olabildiğini, sesini duyurabildiğini okudum. Farkındalık yaratmamız çözümün geleceğinin işareti

cemilelci' Alıntı:
Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü de bu sorunun farkında ve Bilişim Teknolojileri dersleri ile öğretmenlerinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalara yapmaktadır.

Arkadaşlar geçenlerde bir haberde Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ile Beden Eğitimi Öğretmenlerinin çok iyi organize olabildiğini, sesini duyurabildiğini okudum. Farkındalık yaratmamız çözümün geleceğinin işareti

Beden Eğitimi Öğretmenleri için doğru söylemişler ama biz onlar gibi birlik olamıyoruz eylem yapınca 10000 BT öğretmeninden 100-200 tanesi anca katılıyor... Çoğunluk tepkisiz kalıyor, armut pişsin ağızlarına düşsün diye bekliyor...

Arkadaşlar hep olumsuz düşünmeyin, inşallah güzel şeyler olacak... Fatih projesi bizsiz başarılı olamaz...

Geri