:+1: :+1: :+1: :+1: :+1:rizarikan79' Alıntı:hoca sendeki öğrenci değil kuzu o zmaan yada pc den bişiy anlamıyorlar biz de neleri var neleri deepfreeze bile tınlamıyor adamları. :!: :!: :!:
tanes' Alıntı:Bu donanıma sahip bt sınıfım olsa zaten sorunsuz olur.Dvd romu kim bulmuş, onu geçtim benim cd romlarım bile çalışmıyo!!! Bilgisayarlar win 98, kabus gibi kabus. 1 yıl daha nasıl geçer o bt de
Benzer dertlerden ben de muzdaribim, bendeki devlet düşmanları liseli, tekme atıp kasaları kıran, kalvye, fare kablolarını kopartanlar oluyor. Lab 20 pclik sınıf mevcutları 40, alan çok küçük kontrolü zor oluyor.zaqwert' Alıntı:cd romun içine kola tenekesi parçası koyanmı dersin........
mausun topunu götürenmi dersin.........
keçeli kalem ile yazı yazanımı ararsın..........
kasanın içine çekirdek kabuğu kooyanımı ararsın......
klavyadeki tuşların yerlerinimi değiştiren ararsın.........
kasanın içine ateş topluiğne atanmı ararsın.......
deepfrezzz bunları eski haline getiremiyo
not: suçu işleyenlerin yanına kalmıyo tarafımdan eşek sudan gelinceye kadar dövülüyor
ama öğrencinin zihniyetinde devlet düşmanlığı olmaya görsün engelleyemiyorsunuz....(anlayana)
saygılar
ertugcum' Alıntı:tanes' Alıntı:Bu donanıma sahip bt sınıfım olsa zaten sorunsuz olur.Dvd romu kim bulmuş, onu geçtim benim cd romlarım bile çalışmıyo!!! Bilgisayarlar win 98, kabus gibi kabus. 1 yıl daha nasıl geçer o bt de
dvd rom mu? hala bende de 98 var. çabala mı diyosun?çabalayınca oluyo mu sanıyosun?3 sene geçti hala ses yok!!!
alideniz2000' Alıntı:tanes hocam lab'ı yenilet. çaban bu olsun. bence...
Hocam allahh kolaylık versincd romun içine kola tenekesi parçası koyanmı dersin........
mausun topunu götürenmi dersin.........
keçeli kalem ile yazı yazanımı ararsın..........
kasanın içine çekirdek kabuğu kooyanımı ararsın......
klavyadeki tuşların yerlerinimi değiştiren ararsın.........
kasanın içine ateş topluiğne atanmı ararsın.......
deepfrezzz bunları eski haline getiremiyo
not: suçu işleyenlerin yanına kalmıyo tarafımdan eşek sudan gelinceye kadar dövülüyor
ama öğrencinin zihniyetinde devlet düşmanlığı olmaya görsün engelleyemiyorsunuz....(anlayana)
saygılar
alideniz2000' Alıntı:HOCAM YAKINIP DURMAYIN.
ÇALIŞAN BİR CD ROOM'UN VARDIR.
ONU SÖK DİĞER BİLGİSAYARLARA TAK TEKER TEKER KUR.
SORUNUN DEĞİL ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLALIM.
AYRICA ONLAR ÇOCUK
ÇOCUK...
DEVLET DÜŞMANI LAFLARI BOYU AŞIYOR.
ÇOCUK ONLAR...
ÇOCUK...
alideniz2000' Alıntı:1) Bütün öğrenci bilgisayarlarını kurtarma DVD'si ile yeniden kur.
2) Öğretmen bilgisyarını da kurtarma DVD'si ile yeniden kur.
3) Ağ ayarlarını yap (hepsini aynı grupta topla ve öğrenci bilgisyarlarına farklı ad ver, BT1, BT2... vs)
4) Net Support veya benzeri bir programı bütün öğrenci bilgisayarlarına öğrenci olarak, öğretmen bilgisayarına yönetici olarak kur.
5) Öğrenci bilgisayarlarında sistem geri yüklemeyi kapat (hız için)
6) Öğrenci bilgisayarlarında otomatik günceleştirmeyi kapat (hız için)
7) İstiyorsan paylaşımları yap (mesela sadece belegelerimi paylaştır bütün öğrenci bilgisayarlarında)
8 Deep Freeze programını sadece C'yi koruyacak şekilde bütün öğrenci bilgisyarlarına kur ve şifrele.(ama şifreyi unutma, tekrar kurmak zorunda kalırsın)
9) şamda kayısı... sorunsuz bir lab, bir eğitim dönemi kafan rahat.
alideniz2000' Alıntı:HOCAM YAKINIP DURMAYIN.
AYRICA ONLAR ÇOCUK
ÇOCUK...
ÇOCUK ONLAR...
ÇOCUK...
Bursa_Formatör' Alıntı:alideniz2000' Alıntı:HOCAM YAKINIP DURMAYIN.
AYRICA ONLAR ÇOCUK
ÇOCUK...
ÇOCUK ONLAR...
ÇOCUK...
Valla hocam malesef bu sefer dediklerine katılmıyorum. Git bi doğuya gör çoluğu çocuğu. Tuvaletlerdeki yasa dışı sıloganları vatana devlete millete bayrağa edilen küfürleri gör. Sonrada bunlar çocuk deyip geçiştir. İnan hocam doğu ile batı arasında siyah ile beyaz kadar fark var. Daha adam tuvaletini yapmayı bilmiyo ona bilgisayarı korumayı kullanmayı nasıl öğreteceksin.
Karanlığa küfür edeceğine mum yak veya sorun değil çözümün bir parçası olalım gibi süslü cümlelerle halledilebilecek kadar ufak sorunlar değil bunlar. Değil karanlığa küfür edeceğine mum yakmak kendini yaksan genede yapamayacağın şeyler var