Sorunu Anlayamadım Yardım...

Kodla Büyü

the_joker

Aktif Üye
Arkadaşlar cahilliğime verin ama benim Yeni atandığım okulda bt laboratuvarındaki bilgisayarlarda güvenlik kartı veya herhangi bir depfreez simgesi falan görmememe rağmen bilgisayarların hiç birine program yükleyemiyorum. c veya d diskine ne yüklersem yeniden başlattığımda siliniyor. Bilgisayarlar exper ve win 7 kurulu 1 yıl önce kurulmuş bilgisayarlar.

Kasayı açıp güvenlik kartına baktığına emin misin hocam? Gözden kaçırmış olabilirsin.

Eğer güvenlik kartı olmadığından eminsen aklıma tek bir ihtimal geliyor. Senden önce o bilgisayara format atan kişi elindeki imajı tüm bilgisayarlara yüklemiş. İmajı alırken de ilk bilgisayara deepfreeze kurmuş. Bu şekilde imaj alınınca diğer bilgisayarlara o imajı atınca deepfreeze simgesi imajlı bilgisayarlara gelmiyor ama deepfreeze kesinlikle aktif oluyor.

yasarsahbaz' Alıntı:
Kasayı açıp güvenlik kartına baktığına emin misin hocam? Gözden kaçırmış olabilirsin.

Eğer güvenlik kartı olmadığından eminsen aklıma tek bir ihtimal geliyor. Senden önce o bilgisayara format atan kişi elindeki imajı tüm bilgisayarlara yüklemiş. İmajı alırken de ilk bilgisayara deepfreeze kurmuş. Bu şekilde imaj alınınca diğer bilgisayarlara o imajı atınca deepfreeze simgesi imajlı bilgisayarlara gelmiyor ama deepfreeze kesinlikle aktif oluyor.

evet hocam kasaya baktım bişi yok ama bu gidişle bilgisayarlara format atcam birde öle deneyeyim bakalım umarım olur.

yasarsahbaz' Alıntı:

ben hep o şekilde yapıyorum hocam, deepfreeze'de görünüyor yeni atılan bilgisayarlarda. Ama ben genellikle df pasif durumdayken alıyorum yedeği, belki ondandır.

isterseniz bi Ctrl+Alt+Shift+F6 deneyin. Eğer df yüklü ve simgesi görünmüyorsa açılabilir

KöfteHoRr' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:

ben hep o şekilde yapıyorum hocam, deepfreeze'de görünüyor yeni atılan bilgisayarlarda. Ama ben genellikle df pasif durumdayken alıyorum yedeği, belki ondandır.
Deepfreeze pasifken imaj alırsanız yeni imajı attığınız bilgisayarlarda deepfreeze görünür hocam. Deepfreeze aktiften imaj alınmışsa yeni imajlı bilgisayarlarda hem deepfreeze simgesi görünmüyor hem de CTRL+ALT+SHIFT+F6 yapınca deepfreeze açılmıyor.

Geri