Sorunum cok büyük lütfen yardim

Kodla Büyü

crackokain

Üye
Merhaba sayın arkdaslar sanırım bendeki sorun dünyada ilk umarim sizler sayesinde bu sorunun üstesinden gelecegiz.sorunuma gelecek olursak
facebookta görüntülü arama esnasında benim kameram kendime ters gösteriyor. ama karsi tarafa normal düzgün sekilde görünüyor. skype ve HamCap da da sorunsuz sekilde kendimi görebiliyorum sadece facebookta kamera actigimda kendimi ters görüyorum bunun için yaptigim denemeler ise. pc ye format attim. kamera driverlerini silip tekrar yükledim, farklı kamera takıp denedim yine aynı sorun ( kamera tipi A4Tech pk-636).acaba dedim sorun benim google hesabımdami diye düsünüp. forattan sonra direk facebooka girip baska bir facebook hesabıyla denedik yine sorun aynı. tahminimde sorun bilgisayarımda ama ne olabilir ? lütfen görüslerinizi ve deneyimlerinizi paylasin benimle.
iyi forumlar

Allah iyiliğinizi versin.
dedim tehdit mi ediliyor, Allah korusun daha kötü bir durumda mı... kameraymış :)

cyln' Alıntı:
Allah iyiliğinizi versin.
dedim tehdit mi ediliyor, Allah korusun daha kötü bir durumda mı... kameraymış :)
:alkis:
sizin icin pek sorunmus degil gibi görünsede. benim icin sorun olmasa yardim talebinde bulunmazdim. neden normal degilki. hersey güzel hos ama ben kendimi ters görmek istemiyorum cok kötü bi durum :D

uysal_rockci' Alıntı:
Kamera ayarlarında Mirror gibi birşey varsa oradan ayarlanabilir tahminimce.
ilk basta belirtttigim gibi. kamera ayarlarimda bi soru yok. skypte ve diger kamera yazılımlarında kameram sorunsuz sekilde calisiyor sadece facebookta bu sorunla karsilasiyorum

dış güçlerin bir oyunu olabilir...bugünlerde bütün sorunların sebebi onlar çünkü :o ...driverları silerken program kullan...aygıt yöneticisinden kaldırman işe yaramaz...driverları kökten sistemden kaldıran programlar var...onları kullanarak kaldır..ve başka bir driver dene...binbir sebebi olabilir sonuçta ters görüntünün

bilgisayarı ters çevirip format at hocam. başka türlü düzelmez

elrond' Alıntı:
dış güçlerin bir oyunu olabilir...bugünlerde bütün sorunların sebebi onlar çünkü :o ...driverları silerken program kullan...aygıt yöneticisinden kaldırman işe yaramaz...driverları kökten sistemden kaldıran programlar var...onları kullanarak kaldır..ve başka bir driver dene...binbir sebebi olabilir sonuçta ters görüntünün
muhtelemen tamamen okumadiniz acıkladigimda. ben format attim pc ye tam 3 kere sonuc degismedi.

Allah yardımcınız olsun,
Allah kurtarsın!
:)

Sen öğrencisin sanırım. Ya da en azından öğretmen değilsin gibi geliyor bana. Daha bugün kayıt olmuşsun ve ilk 6 mesajın kameradaki sorunla ilgili. Üstelik çözüm bulamayanları da fırçalamadan geçemiyorsun. Bu yaptığının doğru olmadığını belirtmek isterim.

Burası bir paylaşım platformu ama adabıyla yardım isteyen için, üstelik öğretmen olmana da gerek yok, sadece üslubunu düzelterek yardım isteseydin daha iyi olurdu.

facebooktan karşı cinsle görüntülü görüşme yapmak için format sonrası ilk kamera ayarlarını yaptıran memurlarımız geldi aklıma. halledersin inş.

Böyle bir sorunu allah düşmanımın başına vermesin. Okuyunca bile ürperdim doğrusu, daha çaresi bulunmamış mı? Milyarda bir görülen bir durum galiba.

Geri