sosyal paylaşım ortamlarında her şey paylaşılmaz

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Biliyorsunuz son zamanlarda anı anına ne düşünüyorsak ne yapıyorsak ne yiyor ne içiyorsak facebook ortamında paylaşmak adet oldu. Peki sizi takip eden yabancı birileri (hele ki gizlilik ayarlarınızı doğru yapmamışsanız) sizi başka amaçla takip ediyorsa.

Aynı durum diğer sosyal paylaşım ağları için de geçerli. Özellikle twitter da takipçilerinin tamamını tanıyan kimse yoktur. Evinizi bilenler sizi tatilde görünce kötü amaçlı olarak evinize giremez mi mesela?

Aslında bunları sosyal ortamda paylaşmak biraz hırsızlara davetiye çıkarmak gibi bir şey....

http://www.volkankey.com/facebook-a-tat ... azarsaniz/

işi o kadar abarttık ki görgüsüzlük sınır tanımıyor. özellikle bayanlar ne yedim, ne içtim, ne giydim, nereye gittim.

Re: Ynt: sosyal paylaşım ortamlarında her şey paylaşılmaz

toker42' Alıntı:
işi o kadar abarttık ki görgüsüzlük sınır tanımıyor. özellikle bayanlar ne yedim, ne içtim, ne giydim, nereye gittim.
Hocam birazdan bayan arkadaşların linç girişimi olabilir :)

Hocam;

Bitdefender blocked this page
This page is blocked by Bitdefender Antimalware filter.

Take me back to safety

yazıyor, haberin olsun.

aakcakaza' Alıntı:
Hocam;

Take me back to safety

yazıyor, haberin olsun.

hocam daha önce de böyle bir bilgi aldim ama ne yaptim ettim kendimi cikaramadim bu listeden bitdefender kullananlarda oluyor sadece
kodlarimda bir sorun yok gibi ama

volkankey' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
Hocam;

Take me back to safety

yazıyor, haberin olsun.

hocam daha önce de böyle bir bilgi aldim ama ne yaptim ettim kendimi cikaramadim bu listeden bitdefender kullananlarda oluyor sadece

ok tamam o zaman hocam haberin varsa sıkıntı yok!

Re: Ynt: sosyal paylaşım ortamlarında her şey paylaşılmaz

aakcakaza' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
Hocam;

Take me back to safety

yazıyor, haberin olsun.

ok tamam o zaman hocam haberin varsa sıkıntı yok!
Hocam ben bitdefender kullanmıyorum da bu site güvenli diye bir bildirim yapabiliyor musunuz acaba? Rica etsem

Geri