O ozlem22 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,028 30 Mayıs 2013 #1 derste kullanmak için hazırladım bugün..isteyenler kullanabilir.. Ekli dosyalar sosyal paylaşım siteleri.rar sosyal paylaşım siteleri.rar 3.1 MB · Görüntüleme: 599 FORUM.rar FORUM.rar 756.2 KB · Görüntüleme: 467
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 30 Mayıs 2013 #3 özlem hocam mükemmel sunular emeğine sağlık :wink:
O ozlem22 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,028 30 Mayıs 2013 #4 teşekkür ederim..beğendiyseniz ne mutlu bana
endorfinnn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 30 Mayıs 2013 #5 İnceledim. Gerçekten güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Youtube'de canlı yayın yapma özelliği de var sanırım.
İnceledim. Gerçekten güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Youtube'de canlı yayın yapma özelliği de var sanırım.
O ozlem22 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,028 30 Mayıs 2013 #6 endorfinnn' Alıntı: İnceledim. Gerçekten güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Youtube'de canlı yayın yapma özelliği de var sanırım. Genişletmek için tıkla ... bilmem ki olabilir..çok detaya inmek istemedim bu kadarını bilseler bile yeter bence
endorfinnn' Alıntı: İnceledim. Gerçekten güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Youtube'de canlı yayın yapma özelliği de var sanırım. Genişletmek için tıkla ... bilmem ki olabilir..çok detaya inmek istemedim bu kadarını bilseler bile yeter bence