Sosyal Paylaşım Sitelerinin BB.NET Üzerine Etkileri

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

Son zamanlarda BB.NET'in gidişatındaki gözüme çarpan bir kaç konuya değinmek istiyorum.

Açılan başlıklar çoğu içerik olarak Sosyal paylaşım sitelerinin içeriklerine benzemeye başladı, kimi insanın en yakınına bile anlatmaya çekineceği özel meseleler burada paylaşıyor (10 yıllık eşim meğer erkekmiş yıllarca beni kandırmış, bende bizimde çocuğumuz olacak mı diye dert yanar durur idim), kimi sitesinin resmi facebook yada twitter adresi gibi habire şunu da yaptım bunu da yaptım diye paylaşıyor(BB.NET'i kullanma videoları 1.bölüm foruma mesaj ekleme videosu eklendi), kimi kuyuya bir taş atayım da bakalım sesi nereden gelecek derdinde (bahçe hortumundan akan suyla abdest alınır mı?) falan filan..

BB.NET diyince hiç tanımayan biri ne işim var kardeşim şimdi BT'ciler nelerden konuşur teknik meseleler arkadaş biz hiç uğramayalım en iyisi o foruma derler halbuki bilseler BB.NET facebook'u twitter'ı solladı gidiyor..

Aslında hocam: güzel bir noktaya değinmişsiniz, açıkçası bazen paylaşımlar marjinal olabiliyor ama beni bu siteye bağlayan noktalardan biriside bu:)
Çünkü sadece eğitsel, teknik paylaşımlarda bulunulsaydı bu site çok etkili olamazdı.
Son olarak BB.net bağımlısı oldum günlük 1-2 saatimi buraya ayırmadan uyuyamıyorum.

Geri